RK NADA

WRRS Split 7's 2022 - Memorijalni turnir Milan Stamenov – Miki

Ragbi Klub Nada, 07.04.2022

WRRS Split 7's 2022 -  Memorijalni turnir Milan Stamenov – Miki

Ove subote 9. travnja dok se muška ragbijaška reprezentacija u Izraelu bude borila za prvo mjesto u skupini 1 Jug, na kultnom sportskom igralištu podno Marjana nastupit će ragbijašice u okviru ženskog regionalnog natjecanja WRRS.

Split 7's 2022.- Memorijalni turnir Milan Stamenov – Miki održava se u spomen na prerano preminulog dugogodišnjeg fizioterapeuta, istaknutog sportskog djelatnika te plemenitog duha brojnih generacija splitskog kluba. Na ovaj način Ragbi klub Nada Split želi spomen na plemenito i nesebično djelovanje svog istaknutog člana trajno usaditi kao uzor budućim generacijama splitskog kluba, posebno ragbijašicama, kojima je bio stalna podrška od njihova osnutka 2008.god.

Ove godine turnir će se održati uz sudjelovanje 6 ženskih sastava iz Hrvatske i njenog okruženja. U subotu će na Starom placu nastupiti djevojke iz Esztergomi Vitezek RSE (Mađarska), RC NSA Sofia (Bugarska), RK Nada Split, ŽARK Mladost-Zagreb, ŽRK Zagreb-Zagreb te selekcija Crne Gore. Natjecateljski sastavi podijeljeni su u dvije skupine. Skupinu A čine djevojke iz mađarskog Esztergomi Vitezek RSE te dva ženska sastava iz Zagreba, Mladost i Zagreb. U skupini B natjecat će se djevojke RC NSA Sofia, RK Nada te selekcija Crne Gore.

Turnir će započeti u 12 sati a finale se očekuje negdje oko 16 sati.

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr