RK NADA

Volonteri, javite se

Ragbi Klub Nada, 19.12.2018

Podijeli ako

Naš klub domaćin je XV EGOR Festivala Split 2019. jedne od najvećih i najznačajnijih sportskih manifestacija koja će se slijedeće godine u vremenu od 13-17.6.2019. održati u našem gradu.

Europski veteranski festivali su međunarodne ragbijaške manifestacije koje se u pravilu odvijaju svako dvije godine počevši od prvog koji je održan 1992.Na posljednjem EGOR festivalu održanom u Lisabonu 2017. Ragbi klub Nada i Grad Split izabrani su za domaćina slijedećeg XV EGOR Festivala Split 2019.

Danas je to manifestacija koja okuplja preko 1500 sudionika iz 50-60 europskih i vaneuropskih veteranskih klubova.Broj momčadi i sudionika zbog velikog interesa danas ograničavaju samo broj raspoloživih igrališta te broj smještajnih jedinica u gradu domaćina.

Naš festival ovisno o konačnom broju prijavljenih sudionika održavat će se na terenima RK Nada ( Stari plac), HNK Hajduk (2 pomoćna igrališta), NK Dalmatinac te RNK Split te na još nekoliko objekata u gradu Splitu poput Spaladium arene, SC Gripe, Dioklecijanovi podrumi, Riva.

Program Festivala

Zbog disperzije objekata te njihove prilagodbe za održavanje turnira potreban je veći broj osoba koji će pokriti različite segmente organizacije:

  1. Prihvat i pratnja svake pojedine momčadi (vodiči)
  2. Tehnička organizacija terena (koordinacija natjecanja, suci, info pultovi, Fun shop itd.)
  3. Logistika (opremanje igrališta, distribucija vode, postavljanje promotivnih panoa i materijala, distribucija svih sl. materijala i opreme)

Svaki volonter dobit će akreditaciju, sl. opremu (majice …), bonove za hranu i piće na igralištima te pravo prisustvovanja na dvije službene večere festivala.

Ukoliko ste spremni pomoći organizaciji ove do sada najveće manifestacije u organizaciji našeg kluba molimo Vas da se javite u tajništvo kluba ili na email, egorsplit@nada-rugby.com.

Detalje o samom festivalu mozete pronaci na linku: http://www.egorsplit.com

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr