RK NADA

U14: Prvenstvo Hrvatske - 1. turnir Sinj

Ragbi Klub Nada, prije 135 dana

U14: Prvenstvo Hrvatske - 1. turnir Sinj

Čestitke Makarskoj Rivijeri na osvojenom prvom mjestu, a svim ostalim ekipama čestitke na zalaganju i igri.

Prvi dan natjecanja Nadini mlađi kadeti završili su visokom pobjedom protiv Mladosti te s porazom od Zagreba 20:15. U svojoj drugoj utakmici dana protiv Zagreba Nada je prikazala dobru igru u napadu, ali je bila lošija u obrani. Unatoč tome u posljednjoj minuti nadini igrači su bili u prostoru zgoditka Zagreba međutim nisu uspjeli postići zgoditak za izjednačenje. Sutra Nada u 10:10 igra polufinale s fizički dominatnom Makarskom Rivijerom koja je lako pobijedila Sinj i Dubrovnik u svojoj skupini.

U polufinalu 1.turnira PH za mlađe kadete Makarska Rivijera je u srazu s Nadom fizički dominirala te pobijedila s 30:10. Nadi su u tom susretu nedostajali Srdanović i Ivanović kojima želimo brz oporavak. U utakmici za 3. mjesto Nada (bez ozljeđenog Regje) je visoko porazila Sinj. Makarska Rivijera je u finalu lako pobijedila Zagreb dok je u utakmici za 5.mjesto Mladost bila bolja od Dubrovnika.

Konačni poredak:

  1. RK Makarska Rivijera
  2. RK Zagreb
  3. RK Nada
  4. RK Sinj
  5. HARK Mladost
  6. RK Dubrovnik

Čestitke Makarskoj Rivijeri na osvojenom prvom mjestu, a svim ostalim ekipama čestitke na zalaganju i igri. Nadinim igračima ostaje da treniraju i poboljšaju igru u obrani da bi 29.i 30.5. na drugom turniru u Zagrebu bili uspješniji. Hvala RK Sinj na izvrsnoj organizaciji turnira!

Za Nadu su igrali: Bego, Turić, Ž. Rudolfi, Ivanović, Čulić, Radica, Regjo, Solarić, Vidović, Kuvačić, Srdanović, Jo. Miletić, Z. Rudolfi, Popit, Mijač.

Trener: Luka Bjelanović

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr