RK NADA

RK Zagreb - RK Nada: Prvenstvo Hrvatske 2022/2023 III kolo

Ragbi Klub Nada, 08.10.2022

RK Zagreb - RK Nada: Prvenstvo Hrvatske 2022/2023 III kolo

Splitske ragbijaše, nakon teško izborene pobjede protiv Mladosti na Starom placu, ovaj vikend iščekuje vrlo zanimljiv susret protiv drugog zagrebačkog prvoligaša. Na Rudešu dočekuje ih momčad Zagreba.

U dosta pomlađenom sastavu splitska momčad napravila je značajan iskorak u organizaciji igre. Trener Krsul izuzetno je zadovoljan motivacijom igrača na treningu te vjeruje da će s odmakom vremena u nastavku sezone njegova momčad stalno napredovati pružajući sve kvalitetnije igre. Prilika da to pokažu iščekuje ih u subotnjem dvoboju protiv momčadi Zagreba.

S druge strane izabranici Hrvoja Bartolića, također s pravom, sve više pokazuju ambiciju da se ravnopravno priključe ovogodišnjoj utrci za naslov. U susretu, protiv uvijek neugodne momčadi Sinja, odigrali su kvalitetno i ravnopravno veći dio susreta. Pitanje pobjednika riješeno je tek u posljednjim minutama utakmice. Pred svojom publikom, ove subote, sigurno će tražiti iskupljenje protiv branitelja naslova. Jedno je sigurno, ljubitelji ragbija u Zagrebu imat će priliku vidjeti na djelu dvije mlade ambiciozne momčadi koje igraju vrlo atraktivan, brz i dinamičan ragbi.

Subotnju utakmicu na Rudešu sudit će Slobodan Nikolić uz asistenciju Bolfeka i Ruščića.

Zagreb, 8.10.2022.

RK Zagreb - RK Nada

Igralište RK Zagreb na Rudešu 14,00 sati

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr