RK NADA

RK Zagreb 17-10 RK Nada: Prvenstvo Hrvatske u ragbiju za seniore - IV kolo

Ragbi Klub Nada, prije 51 dan

RK Zagreb 17-10 RK Nada: Prvenstvo Hrvatske u ragbiju za seniore - IV kolo

Još jedan poraz upisali su ragbijaši Nade u ovogodišnjem prvenstvu. Ovaj put na Rudešu uspješnija je bila momčad Zagreba.

Činjenica da je Nada igrala bez nekolicine standardnih prvotimaca ne umanjuje pobjedu zagrebačke momčadi. Momčad sa Save jednostavno je iskoristila priliku te angažiranom kolektivnom igrom uz više htijenja i želje zasluženo je pobijedila splitsku momčad.

Previše naivnih pogreška poput one Hrgića u 12. minuti kad je ušavši neometan u prostor zgoditka zagrebačke momčadi, u želji da se što više približi branci radi lakšeg pretvaranja, nesmotreno ugazio na liniju mrtve lopte te propustio priliku da dovede u ranoj fazi susreta svoju momčad u vodstvo, skupo su stajale Nadu u ovom susretu.

Š. Krmek - ragbijaš Zagreba
Š. Krmek - RK Zagreb

S druge strane momčad Zagreba uvidjevši slabosti Nade, posebno u igri linije, agresivnom kolektivnom igrom u obrani prisiljavali su igrače nade na pogreške te na kraju zasluženo pobijedili.

Dva pravovremena zgoditka Reškovića u 28. minuti te Kostića u 66. minuti uz dva uspješna pretvaranja i jedan kazneni udarac Bišića bili su dovoljni da pobijede splitsku momčad. Zgoditke za Nadu postigli su Barić u 62. te Perlain u 67. minuti susreta.

Ovom pobjedom momčad Zagreba borbu za plasman u finale Prvenstva Hrvatske učinila je krajnje uzbudljivom i neizvjesnom što ćemo ispratiti u nastavku prvenstva.

Zagreb: Kadić, Burazorović, Juss, Galić, Krmek, Rešković 5, Livaić, Sanchez, Kostić 5, Roguljić, Mrgić, Kostanjšak, Čerim, Juričić, Bišić 7, Belobrajdić, Birkić, Roguljić-Vlahović, Ratković, Vukovac, Ban, Paničić

Nada: Kordun, Bibić, Buzančić, Perić, Jurčević, Bijuk, Šolić, Popović, Lerotić, Antić, Hrgić, Čorić, Dodoja, Barić 5, Markić, Čulić, Perlain 5, Miletić, Tomaš, Novaković, Šiklić

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr