RK NADA

RK Nada - HARK Mladost: Prvenstvo Hrvatske 2022/2023 II kolo

Ragbi Klub Nada, 01.10.2022

RK Nada - HARK Mladost: Prvenstvo Hrvatske 2022/2023 II kolo

Drugo kolo PH u ragbiju donosi nam prvi ovogodišnji hrvatski ragbijaški klasik. U Splitu, na Starom placu, ragbijaši Nade dočekuju momčad HARK Mladost.

Branitelji naslova protiv viceprvaka. Ozračje derbija već se osjeća na kultnom splitskom igralištu podno Marjana. Pod palicom novog trenera Maurizia Krsul momčad Nade marljivo se sprema za subotnji derbi. Susreti protiv Mladosti u Splitu uvijek su bili istinska fešta ragbija, susret najkvalitetnijih hrvatskih igrača, istančanih majstora ove igre. Trener Krsul nada se da će svojom ragbijaškom filozofijom i načinom rada doprinijeti još kvalitetnijoj interpretaciji igre Nadine momčadi. Trener Nade očekuje da će njegova momčad ostaviti srce na terenu te zadovoljiti pune tribine Starog placa.

Vjerujemo jednako uzbudljivo i s nestrpljenjem susret se iščekuje u redovima zagrebačkih akademaca. Mladost, koja je u I. kolu s lakoćom odradila prošlotjedni susret sa slovenskim prvakom, u pozitivnom ozračju priprema se za derbi u Splitu. Susreti s Nadom uvijek su bili dodatan motiv zagrebačkih momčadi pa temeljem iznijetog ljubitelji ragbija na Starom placu mogu očekivati još jednu kvalitetnu i uzbudljivu ragbijašku predstavu.

Ragbijaški derbi u Splitu kao glavni sudac vodit će Ivan Zelić.

Split, 1.10.2022. RK Nada – HARK Mladost

Igralište RK NADA – Stari plac 15,00 sati

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr