RK NADA

Početak Prvenstva Hrvatske u ragbiju 2022/2023

Ragbi Klub Nada, 01.10.2022

Početak Prvenstva Hrvatske u ragbiju 2022/2023

U subotu 23. rujna započinje Prvenstvo Hrvatske u ragbiju. Ove godine pored hrvatskih klubova u natjecanju će sudjelovati i najkvalitetnija slovenska momčad, ragbijaši Ljubljane.

Prema pristiglim informacijama očekuje nas vrlo zanimljiva, uzbudljiva te rezultatski neizvjesna ragbijaška sezona.

Pored rivalstva, koje je obilježilo posljednjih nekoliko ragbijaških sezona, između aktualnog prvaka, momčadi splitske Nade te momčadi HARK Mladosti, ove godine očekujemo daljnji kvalitativni iskorak ragbijaša Sinja i Zagreba.

Pridruživanjem vrlo solidne momčadi slovenskog prvaka natjecanje će svakako dobiti na kvaliteti i zanimljivosti. Promjene u stručnim vodstvima Nade i Sinja dolaskom talijanskog stručnjaka Maurizia Krsula u redove splitske momčadi te mladog Luke Lerotića na klupu sinjskih ragbijaša, zasigurno predstavljaju osvježenje na domaćoj ragbijaškoj sceni. Koliko je njima i njihovim momčadima trebalo da se prilagode novonastalim uvjetima vidjeti ćemo vrlo skoro na prvim utakmicama nove sezone.

Voljom ždrijeba. obje utakmice I. kola igraju se u Zagrebu. Na igralištu Mladosti, popularnom zagrebačkom Krtičnjaku, HARK Mladost dočekuje momčad Ljubljane u 14:30 sati. Na drugom dijelu Zagreba, na Rudešu, u 16,00 sati momčad Zagreba dočekuje ragbijaše Sinja. Susrete I. kola PH u Zagrebu sudit će splitski dvojac Toni Ruščić i Mario Dragičević.

U prvom kolu slobodna je momčad Nade.

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr