RK NADA

Paolo Kekezović se bori za život - uključimo se zajedno

Ragbi Klub Nada, 30.07.2021

Paolo Kekezović se bori za život - uključimo se zajedno

Ovo su mladi ragbijaši davno na maloj školi udaranja, poluga i rušenja u splitskom Pitbullu. Sve nas je to strpljivo učia trener Paolo kojemu ćemo sada svi zajedno pomoć u njegovoj borbi.

Strast, solidarnost, disciplina, poštovanje,.... četiri su riječi od koje svaka zasebno izaziva poštovanje, četiri su vrline na kojima smo stvarali Klub, a u istima možemo prepoznati i Paola koji se u ovom trenutku bori u meču svoga života, odlučujućoj rundi i treba našu pomoć.

Paolo Kekezović je prof.kineziologije, kick boxer, trener Pit bull MMA koji je 2013.godine prešao u prestižnu Randy Couture Gym u Kanadi, a nama je još poznat i kao jedan od prijatelja kluba koji je doprinio u osvajanju titule seniorskog prvaka države 2011/2012 sudjelujući u pripremama naših seniora u zimskom periodu.

Paola se rado sjećamo kao vrhunskog stručnjaka a još više kao dobrog čovjeka, nasmijanog i vedrog, spremnog pomoći u svakom trenutku.

Paolo danas treba nas, stoga Vam dostavljamo apel kojeg je njegova obitelj uputila za pomoć.

Paolo Kekezović, divan mladi čovjek, MMA borac i veliki pozitivac krenuo je u bitku svog života. Ove godine Paolo, njegova supruga i dvoje male djece, Roko (7) i Matej (3) su bili u procesu povratka iz Kanade gdje su proveli skoro 10 godina radeći i osnivajući obitelj.

Supruga se vratila s djecom prije par mjeseci, a Paolo je ostao kako bi zatvorio, barem dijelom, financijsku konstrukciju kupnje stana u kojem su trebali živjeti po povratku.

Prije par tjedana Paolo se suočio s teškom viješću da boluje od karcinoma i završio je u bolnici gdje je saznao da mu se karcinom proširio na mozak, pluća, jetru i područje zdjelice.

Liječnici su operirali jedan od 6 tumora u mozgu i sada će započeti s terapijom koju će Paolo u krugu svoje obitelji nastaviti primati po povratku u Split.

Paolo je svojim prijateljima poznat po svojoj ljubaznosti, duhovitosti i velikodušnosti. Posvećen je svojoj obitelji i uvijek spreman pomoći svojim prijateljima.

Molimo svih koji su u mogućnosti da donacijom, prema svojim mogućnostima, pomognu ovoj mladoj obitelji opstati u ovom teškom periodu.

Broj računa za donacije

Privredna banka Zagreb:

U kunama - HR8123400093235172453

U stranoj valuti – HR9623400093235157730

SWIFT adresa (BIC) PBZ: PBZGHR2X

OPIS PLAĆANJA: Donacija za Paola Kekezovića

HVALA VAM OD SRCA I NA NAJMANJOJ UPLATI!

Donacije za Paola Kekezovića su pokrenute prije nekoliko dana na jednoj od najvećih online platformi GoFundMe i trenutno je prikupljeno $26,430 od $300,000.

Link - https://www.gofundme.com/f/please-help-paolo-and-his-young-family

Mladenka Marinković Orebić 10.08.2021

Liga protiv raka” Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet” već ima akcije, za pomoć Paolu,a sutra 11.08 imamo veliku akciju,kao i uključivanje aktivistica i aktivista u pomoć, jer Paolo je Orebiško Dite,a Liga i postoji za pomoć potrebitima.


Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr