RK NADA

Najčitanije

najčitanije · danas

Upisi

Raspored treninga

Ragbi klub Nada ponovno vrši upise u sve nadine selekcije. Pozivamo sve zainteresiranu djevojčice i dječake da nam se pridruže treninzima na otvorenome zraku, na igralištu RK Nada (Zrinsko-Frankopanska 17).


PH 2020/21

Ragbijašima Nade nova titula Prvaka Hrvatske!

Nakon 80. minuta divovske borbe titula prvaka zasluženo je pripala splitskoj momčadi. Očekivano u srazu dvije najkvalitetnije hrvatske momčadi doživjeli smo svu ljepotu, uzbudljivost i čari ovog izrazito momčadskog sporta. Svjedočili smo stalnom nizu uzbuđenja, rezultatskih obrata, te neprestanoj čvrstoj borbi za svaku stopu travnjaka na Starom placu.


Sraz najboljih

HARK Mladost - RK Nada: Finale Prvenstva Hrvatske 2021 [LIVE STREAM]

Nikad uzbudljivija završnica Prvenstva Hrvatske svoj vrhunac dosegnut će ove subote 27. studenog u Zagrebu.


Gledajte uživo

RK Nada - HARK Mladost: PH 2020/21 - Live Stream

U subotu, 17.04.2021., s početkom u 15:00, na Nadinom YouTube kanalu možete uživo gledati finalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske u ragbiju između splitske Nade i zagrebačke Mladosti.


Najbolji u Hrvatskoj

U16: Iznimna generacija splitskih mladića došla je do svog 4 trofeja

Lijep uspjeh na završnom turniru Kupa Hrvatske za kadete do 16. godina postigli su mladići splitske Nade.


1975

Vlado Ursić

Reprezentativac Hrvatske, igrač RK Nada, trener.


Pratite uživo finale

RK Nada - RK Zagreb: Kup Hrvatske 2021. finale - Live Stream

U subotu, 01.05.2021., s početkom u 15:30, na Nadinom YouTube kanalu možete uživo gledati finalnu utakmicu Kupa Hrvatske u ragbiju između Nade i Zagreba.


Potvrdile dominaciju

Ragbijašice Nade osvojile Kup Hrvatske u ragbiju 7

Ragbijašice Nade potvrdile su svoju dominaciju ove godine te su pored već osvojenog Prvenstva Hrvatske u svibnju danas osvojile i Kup Hrvatske.


Ragbi spektakl

Ragbi Finale Kupa Hrvatske 2022.

Ove subote na igralištu SC „Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol“ u Sinju svjedočit ćemo još jednom izuzetnom hrvatskom ragbijaškom spektaklu. U finalu Kupa Hrvatske sastaju se dvije dalmatinske ragbijaške momčadi. Ragbijaši Sinja dočekuju branitelja naslova, momčad splitske Nade.


Kup Hrvatske 2021

RK Nada 33-12 RK Zagreb: Dupla kruna ragbijašima Nade!

U finalu Kupa Hrvatske u ragbiju splitski ragbijaši superiorno svladali momčad RK Zagreb te zasluženo trofej vraćaju u vitrine kluba pod Marjanom.


Brzi i snažni

Ragbijaši Nade osvojili treću seniorsku titulu u sezoni 2021.

Na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske u ragbiju 7 održanom u Zagrebu 5. 06. 2021. ragbijaši Nade osvojili su 1. mjesto te tako nastavili uspješan pobjednički niz u sezoni 2021.


Pregazili Zagreb

RK Nada 66-0 RK Zagreb: Veličanstvena pobjeda Nade na Starom placu!

Odigravši uvjerljivo najbolju utakmicu ove sezone, ragbijaši Nade doslovno su pregazili ragbijaše Zagreba u odlučnoj utakmici za plasman u finale Prvenstva Hrvatske.


Gledajte uživo

Hrvatska - Slovenija: Rugby Europe Conference 1 South

Nakon skoro dvogodišnje stanke, zbog epidemioloških razloga, hrvatska ragbi reprezentacija u okviru Prvenstva Europe skupina 1 Jug odigrat će u subotu 6. studenog na Starom placu u Splitu službeni susret protiv reprezentacije Slovenije.


Gledajte uživo

Hrvatski ragbijaški klasik na Starom placu

Ove subote 2.listopada na Starom placu igra se utakmica II kola Prvenstva Hrvatske u ragbiju između Ragbi kluba Nada i momčadi HARK Mladost.


Pehar na Starom placu

RK Sinj 22-23 RK Nada: Finale Kupa Hrvatske 2022.

U vrlo uzbudljivoj i rezultatski dramatičnoj utakmici na kraju je slavila splitska momčad. Očekivano tvrda te fizički i psihički vrlo zahtjevna utakmica.


Ragbi polufinale

Polufinale Kupa Hrvatske 2022

Proljetnu sezonu hrvatski ragbijaši otvaraju utakmicama polufinala Kupa Hrvatske.


Ponovni susret

HARK Mladost - RK Nada: Kup Hrvatske 2021. polufinale

Samo tjedan dana nakon finala Prvenstva Hrvatske, ragbijaše Nade i Mladosti ove subote čeka novi veliki izazov. Voljom ždrijeba, ovaj put u Zagrebu, ponovno ćemo gledati susret ovih momčadi u polufinalu Kupa Hrvatske.


PH 2020/2021

RK Sinj 5-31 RK Nada: Nada potvrdila startnu jedinicu

Susret Sinja i Nade koji je odlučivao o sudionicima finalne utakmice Prvenstva Hrvatske pružio je dosta uzbuđenja pogotovo u prvom poluvremenu.


Za ponos i čast

Hrvatska - Češka: Prijateljski susret u Sinju

Hrvatska seniorska ragbi reprezentacija nakon stanke od punih 18 mjeseci sprema se odigrati službeni međunarodni susret. Ove nedjelje u prijateljskom susretu na igralištu SC „Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol“ u Sinju, Hrvatska reprezentacija ugostit će reprezentaciju Češke.


Nada u finalu kupa

RK Nada 35-15 HRK Mladost: Polufinale Kupa Hrvatske 2022.

Prema očekivanju, još jednu izvanrednu ragbijaška predstavu na kultnom splitskom igralištu podno Marjana priuštili su nam ragbijaši Nade i Mladosti u polufinalu Kupa Hrvatske.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr