RK NADA

Nadine cure na prijateljskom turniru u Zagrebu pokazale kvalitetu

Ragbi Klub Nada, prije 280 dana

Nadine cure na prijateljskom turniru u Zagrebu pokazale kvalitetu

Prošli vikend Nadine su cure gostovale na prijateljskom turniru u Zagrebu.

Cure su marljivo trenirale cijelu zimu i nakon uspješne prijateljske utakmice u Splitu otišle na posljednju provjeru prije Prvenstva Hrvatske koje se igra za dva tjedna.

Posebno veseli činjenica da prvi puta nakon dugo vremena, ženski ragbi u Hrvatskoj ima četiri ekipe što garantira zanimljivo i neizvjesno prvenstvo.

Na Rudešu se u nedjelju okupilo 40ak ragbijašica iz Ragbi kluba Nada, Ragbi kluba Zagreb i Ragbi kluba Mladost. Domaćice iz Ragbi kluba Zagreb još jednom su priredile izvrstan turnir na kojem nije nedostajalo dobrog ragbija i dobrog druženja.

Turnir se igrao dvokružno, a u pauzama od seniorskih utakmica odigrane su i utakmice između juniorka Zagreba i juniorka Mladosti, koje je pojačala naša Josipa.

Nadina momčad unatoč tome što je sastavljena od velikog broja novih cura, pokazuje veliki napredak u odnosu na početak sezone.

Broj cura sve je veći, motivacije i truda ne nedostaje, pa će trener Ursić za nadolazeće prvenstvo imati slatke muke pri izboru momčadi.

Ovog puta u napadu su se posebno istaknule Ela Avramović i Laura Banovac. Što se obrane tiče, vrijedi spomenuti da Nadine cure nisu primile niti jedan zgoditak na turniru.

Prostora za napredak uvijek ima, ali ovaj turnir bio je pokazatelj da su naše cure pod vodstvom trenera Ursića na odličnom putu. Našim curama preostaju dva tjedna priprema za nadolazeće prvenstvo, a vas pozivamo da dođete i podržite ih!

Momčad Nade nastupila je u sastavu: Žaja, Kovač, Avramović, Relić, Josipović, Colić, Điko, Vranjić, Merčep, Banovac, Ivanović, Dedić

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr