RK NADA

Na Starom placu odluka o finalistima Prvenstva Hrvatske u ragbiju.??

Ragbi Klub Nada, prije 82 dana

Na Starom placu odluka o finalistima Prvenstva Hrvatske u ragbiju.??

U zaostaloj utakmici I. kola Prvenstva Hrvatske u ragbiju ove subote na Starom placu ragbijaši Nade dočekuju momčad Zagreba.

Vrlo važan susret za obje momčadi u borbi za plasman u finale Prvenstva Hrvatske. Splitska momčad pobjedom stječe mogućnost igranja u finalu. Ukoliko momčad Zagreba pobjedi stječe nenadoknadivu bodovnu prednost te eliminira Nadu iz daljnje borbe za naslov prvaka.

Lerotić vs Kostić
Lerotić vs Kostić

Obje momčadi u posljednjem kolu podigle su razinu igre, Nada je bila uvjerljiva nanijevši u Zagrebu vrlo neugodan poraz lideru prvenstva, momčadi Mladosti, dok je Zagreb, također na gostovanju, uvjerljivo svladao momčad Sinja. Splitska momčad navikla je igrati odlučujuće utakmice, ima moćnu momčad s iskusnim kvalitetnim pojedincima i ako svi budu na raspolaganju teško će Zagreb doći do bodova u Splitu.

Igrači skupa RK Zagreb
Igrači skupa RK Zagreb

S druge strane mlada i ambiciozna momčad Zagreba napunjena optimizmom i pozitivnom drskošću dobivenom temeljem ovosezonskih pobjeda tražit će priliku da iznenadi renomiranog rivala na njegovom Starom placu. U svakom slučaju očekuje nas zanimljiv sportski susret a odgovor na pitanje može li David dvaput iznenadit Golijata. saznat ćemo u subotu na kultnom splitskom Starom placu.

I.J. Kordun RK Nada
I.J. Kordun RK Nada

RK Nada – RK Zagreb Igralište RK Nada – Stari plac 15:30 sati

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr