RK NADA

Izvješće Nadzornog Odbora R59 2020

Ragbi Klub Nada, 21.12.2020

Izvješće Nadzornog Odbora R59 2020

Prošla godina završila s domjenkom, gdje je u vlastitoj režiji pripremljen gulaš u aranžmanu lle, Ranka i Piple, koji je bio na puno višem nivou od cateringa, što su nam ga dostavljali ugostitelji.

Tu se lipo blagovalo i na kraju u uobičajenom raspoloženju zapivalo, ne sluteći koja će nas kalvarija zateći sljedeće godine.

Godina počela uobičajeno, puna planova i želja, dok se nije pojavila nesritna korona, koja nam je poremetila sve račune. Jedino nam je preostalo Treće poluvrijeme, gdje smo se sastajali, ali i to u manjim grupama, kako bi se donekle zaštitili. Srićom, niko umro nije, koliko god smo po godinama rizična skupina.

Kad se pojavila korona, napala je Brač, gdje se pokazalo da ,"IZNIMKE POTVRĐUJU PRAVILA", jer se ranije pričalo, da se na Brač ne može dobit TIĆJA GRIPA, jer se na Brač ništa ne može dobit!

Poslije prvog vala, mislilo se, da drugi neće ni doć, a on puno žešći od prvoga.

Aktivnosti kluba - nikakve, čak je odgođeno i veteransko prvenstvo u Veroni, koje se trebalo održati 2021 godine.

Od svih odgoda aktivnosti, našim ženama, najteže je palo izostanak večere u "ARGOLE" , jer im je to uglavnom jedini zajednički izlazak tijekom godine.

U početku pandemije, bila je dilema, ima li koristi nositi zaštitne maske? Oni koji su bili protiv, uspoređivali su to sa nošenjem kacige KAMIKAZAMA U DRUGOM SVJETSKOM RATU i kad su ih pitali zašto im kacige služe? Odgovor je bio: ZA NIŠTA!

Ova pokora o korone, jedino je dobro učinila ribarima, pa mi jedan Komižanin priča, da po ovoj južini stoje doma, lipo u posteju, ženi stavi ruku na PELICU i di ćeš bolje.

Nadamo se, da poslije ovoga, do trećeg vala neće ni doći, pa za slijedeću godinu možemo planirati više aktivnosti, a ako ne, bar koliko smo do sada imali u normalnim godinama.

Šta da Vam kažem, ne ponovila se 2020 godina, u želji da svi sa familijama ostanete zdravi i veseli u bolje nadanje sutra, što Vam od srca želi VAŠ NADZORNI ODBOR!

SPLIT, 20.12.2020. godine

ČLANOVI NADZORNOG ODBORA: Kovačević Mile, Blašković Gorki i Nenad Fistonić

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr