RK NADA

Hrvatski ragbijaški klasik na Starom placu

Ragbi Klub Nada, 30.09.2021

Hrvatski ragbijaški klasik na Starom placu

Ove subote 2.listopada na Starom placu igra se utakmica II kola Prvenstva Hrvatske u ragbiju između Ragbi kluba Nada i momčadi HARK Mladost.

Dvije ponajbolje hrvatske momčadi ponovno će odmjeriti snage na igralištu podno Marjana. Momčadi, čiji su susreti kako kvalitetom tako i neizvjesnošću posljednjih nekoliko sezona značajno obilježili hrvatski ragbi, ponovno će u borbu za bodove na početku ovogodišnje jesenske natjecateljske sezone.

Zagrebačka momčad proteklog je vikenda, u prvom kolu PH, na svom Krtičnjaku, svladala momčad Sinja rezultatom 43:24. U jednoj zahtjevnoj, dinamičnoj utakmici punoj rezultatskih preokreta, momčad Mladosti pokazala je moć, upornost, čvrstoću karaktera te zavidnu efikasnost na početku sezone. Na Stari plac dolazi ohrabrena dobrim startom te silno motivirana i spremna da podijeli megdan sa velikim rivalom.

Nakon prošlotjedne odgode susreta sa Zagrebom na zahtjev i molbu zagrebačke momčadi, Nadi je ovo prvi prvenstveni susret u novoj sezoni. Ambicije splitskog kluba godinama su nepromijenjene. Nada svaku sezonu starta sa željom da bude najbolja. Posljednjih godina te ambicije i želje splitske momčadi kosile su se s ambicijama momčadi zagrebačkih akademaca što je rezultiralo izvanrednim rivalstvom te krajnje uzbudljivim i neizvjesnim natjecanjima u okviru Hrvatskog ragbijaškog saveza.

Uvjereni smo da nas i ove subote iščekuje krajnje uzbudljiv i neizvjestan susret. Dvije ponajbolje hrvatske momčadi, s mnoštvom vrlo kvalitetnih igrača, u subotu će istrčat na Stari plac uz samo jednu želju da se nakon 80 minutne borbe njihova momčad nadvisi velikog rivala.

Hrvatski ragbijaški derbi na Starom placu Nada – Mladost sudit će Ivan Zelić.

Budući da će na samoj utakmici moći biti nazočno samo 100 gledatelja Ragbi klub Nada u suradnji s partnerima omogućio je uživo praćenje utakmice na našim web stranicama.

Čombe 01.10.2021

Kako doć do ulaznice????


Zdenko Hrga 01.10.2021

Svaka čast@


Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr