RK NADA

Hrvatska se na Malti bori za 1.mjesto

Ragbi Klub Nada, 12.04.2019

Hrvatska se na Malti bori za 1.mjesto

Nakon uspješnog pripremnog susreta sa studentima Oxforda u Dubrovniku, hrvatska ragbijaška reprezentacija otputovala je na Maltu.

Tamo će u subotu 13. travnja igrati posljednji susret ciklusa utakmica Prvenstva Europe Skupina 1 Jug. Hrvatska i Malta trenutno dijele prvo mjesto u skupini Jug. Obje reprezentacije u dosadašnjem tijeku natjecanja upisale su po tri pobjede te će u direktnom međusobnom susretu odlučivati o ovogodišnjem pobjedniku skupine 1 Jug. Malta je pobijedila Cipar (10-37), Bosnu i Hercegovinu (41-7) i Izrael (14-21), a Hrvatska je pobijedila Izrael (19-16), Cipar (46-24) i Bosnu i Hercegovinu (11-40). Susreti Malte i Hrvatske uvijek su izazivali pozornost građana ove otočne države svojom kvalitetom i neizvjesnošću. Ne sumnjamo da će tako biti i ove subote na Hibernian Stadionu u 14 sati.

Pored naslova pobjednika europske skupine Jug, prvoplasirana momčad ide u kvalifikacije za plasmanu u višu jakosnu skupinu Prvenstva Europe. Stručni stožer u sastavu Milan Jelavich-izbornik, Anthony Posa i Tonći Buzov – treneri, za susret s Maltom odredili su slijedeće igrače: Luka Kovačić, Ilija Biškić, Denis Brečić, Marko Buljac, Nik Jurišić,Bruno Đurović, Ivo Perić, Luciano Luka Rosso, Vinko Rudić, Marin Vlajčević, Domagoj Plazibat, Stipe Brčić, Marko Grčić, Dražab Budimir, Dylan Rowe, Fran Hasija, Filip Perica, Shay Owen, Srđan Majkić, Ivan Miljak, Jason Davor Newton, Joshua Brajković i Mario Ozich.

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr