RK NADA

HARK Mladost - RK Nada: Finale Prvenstva Hrvatske 2021 [LIVE STREAM]

Ragbi Klub Nada, 26.11.2021

HARK Mladost - RK Nada: Finale Prvenstva Hrvatske 2021 [LIVE STREAM]

Nikad uzbudljivija završnica Prvenstva Hrvatske svoj vrhunac dosegnut će ove subote 27. studenog u Zagrebu.

Na igralištu HARK Mladost, popularnom zagrebačkom Krtičnjaku, vidjet ćemo još jedan sraz najboljih hrvatskih ragbijaša. Mladost i Nada, dvije najkvalitetnije hrvatske ragbijaške momčadi, po peti put zaredom, u finalnom susretu će odlučivati o novom Prvaku Hrvatske.

Iako je u dosadašnjim prvenstvima momčad Mladosti nominalno, više puta od Nade izborila prednost da bude domaćin finalnih susreta, splitska momčad je bila uspješnija u završnim susretima. U 4 dosad odigrana finalna susreta ovih momčadi, Nada je triput pobijedila te jednom izgubila.

Ove godine na početku jesenje sezone, Mladost je pobijedila Nadu u Splitu rezultatom 22:17, dok je u drugom dijelu sezone splitska momčad uzvratila pobjedom u Zagrebu 32:19. Unatoč činjenici da se igrači i vodstva momčadi izuzetno dobro poznaju, očekuje nas krajnje uzbudljiv i neizvjestan susret. Kao i u svim dosadašnjim finalima, sama krema hrvatskog ragbija u subotu će istrčati na Krtičnjak.

Više od polovine standardnih reprezentativaca Hrvatske, u borbu će za najvažniji trofej, titulu Prvaka Hrvatske. Pripadnici dvaju najsnažnijih i najčvršćih hrvatskih skupova, te pripadnici dviju najkompaktnijih i najefikasnijih linija u hrvatskom ragbijaškom prvenstvu spremaju se za dugih, teških i iscrpljujućih 80 minuta borbe, za svaku loptu, svaku stopu igrališta u Zagrebu.

Kapetani Marko Buljac i Krešimir Čorić predvodit će svoje momčadi na putu ka osvajanju novog vrijednog trofeja. Marko Mladost za treći naslov ili Krešimir Nadu za 37 naslov državnog prvaka. Poželimo samo da vrijeme i uvjeti na travnjaku bude naklonjeni finalistima kako bi mogli pokazati svo svoje znanje i stečene vještine na užitak svim ljubiteljima ragbija u Hrvatskoj. A kome će se na kraju osmjehnuti božica Fortuna i tko će biti novi junaci ovogodišnjeg finalnog susreta saznat ćemo u subotu nakon posljednjeg zvižduka suca Ivana Zelića iz Zagreba.

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr