RK NADA

Bethany School u Splitu

Ragbi Klub Nada, 18.10.2019

Bethany School u Splitu

Ragbi klub Nada Split slijedećih nekoliko dana ugostit će ragbi momčad vrlo cijenjene i priznate britanske škole Bethany School iz Kenta.

Bethany School je neovisna internatska i dnevna škola za dječake i djevojčice od 11-18 godina sa sjedištem u Goudhurstu, Kent,Velika Britanija. Kampus Bethany School prostire se na 60 hektara zemljišta, udaljenom nešto više od osamdeset kilometara od Londona. Školu je osnovao velečasni Joseph Kendon 1866. godine. Cilj škole je omogućiti svakom pojedinom učeniku da ostvari svoj potencijal u svakom području koje proučava, razvijajući se u onim predmetima u kojima su njihovi talenti najizraženiji i nose sa sobom istinsku ljubav prema učenju. Male veličine razreda su temeljne za uspjeh, omogućujući nastavnicima da ciljaju i razvijaju sposobnosti svakog pojedinca, nudeći im podršku i smjernice dok zajedno rade kroz široki i uravnoteženi kurikulum. Sve osoblje u školi razumije potrebe djece i najbolje metode osiguranja njihovog obrazovnog i osobnog razvoja. Učenicima je na raspolaganju širok spektar klubova i aktivnosti koji su uključeni u školski dan. Polaznicima Betany School na raspolaganju je široka paleta sportskih aktivnosti.Ragbi, nogomet i kriket spadaju u najpopularnije sportove za dječake. Pored navedenih škola također ima vrlo razvijene i druge sportske sadržaje: netball, hokej, konjanišvo, streličarstvo, stolni tenis, uključujući vrhunski fitnes apartman, te unutarnji bazen od 25 metara sa šest pruga.

Ragbijaška momčad Betany School boravit će u Splitu od 18-24. listopada a sa svojim vršnjacima iz Ragbi kluba Nada susret će se tri puta na Starom placu. Prvi susret predviđen je za subotu 19.10. u 16:30 sati. Ostala dva susreta predviđena su za nedjelju 20.10. u 15:30 ( turnir Ragbi 7) te utorak 22. listopada u 16:30 sati (Ragbi).

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr