RK NADA

Andora - Hrvatska, najava

Ragbi Klub Nada, 03.05.2018

Podijeli ako

Nakon očekivane pobjede nad BiH prošlog tjedna u Zagrebu, Hrvatska ragbijaška reprezentacija ove subote gostuje u Andori gdje igra posljednju utakmicu proljetnog ciklusa Skupine 1 Jug.

Prilika je ovo da momčad rasterećena od rezultatskog imperativa odigra kvalitetno te upiše treću pobjedu u ovogodišnjem ciklusu natjecanja.Pobjeda u Andori donosi našoj reprezentaciji konačno 2. mjesto u skupini. Naš protivnik reprezentacija Andore u ovom ciklusu još nije upisala pobjedu u tri dosad odigrana susreta.Kući su izgubili od Izraela 20:25 a nakon toga poraženi su od BiH 20:17 u Zenici, te deklasirani 89:3 na Malti.

Dva tijesna poraza s manje od 7 razlike donijelo im je dva vrijedna boda. Ukoliko i dogodine žele nastupati u ovoj skupini morali bi pobijediti Hrvatsku. S nova 4 boda pretekli bi reprezentaciju BiH koja ima ukupno 4 osvojena boda.Za očekivati je da će za ovaj susret protiv Hrvatske mobilizirati sve najkvalitetnije igrače koji igraju u francuskim i španjolskim ligama kako bi se domogli pobjede.

Ukoliko okupi sve najbolje, izuzetno jake igrače skupa biti ćeto prilično zahtjevan posao za našu reprezentaciju, a posebno za igrače skupa. Zbog svega iznijetog možemo očekivati pravi ragbijaški okršaj i kvalitetan susret u brdima Andore.U svakom slučaju još jedno zanimljivo iskustvo za našu momčad. Za gostovanje u Andori našem stručnom stožeru na čelu s Milanom Jelavićem na raspolaganju su slijedeći igrači:

Biškić, Buljac, Draženović, Galić,Stipić; Vlašić (HARK Mladost),

Burazin, Čorić, Jelavić-Mitrović, Lerotić, Perić, Perlain, Plazibat, Rosso, Rudić, Vlajčević (RK Nada),

Brčić, Grčić, Jukić, Miloš (RK Sinj)

Hasija (RK Zagreb)

Jason Newton (JA)

Mau'u (Niz).

← Prethodna vijest
Andora - Hrvatska 18 - 18

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr