RK NADA

3.kolo PH u ragbiju RK Nada-RK Sinj

Ragbi Klub Nada, prije 288 dana

3.kolo PH u ragbiju RK Nada-RK Sinj

Ove subote 30.9. s početkom u 13 sati na igralištu RK Nada igra se 3.kolo Prvenstva Hrvatske između derbi između domaće RK Nada i RK Sinj.

Kako je Sinj prošle sezone osvojio dvostruku krunu tako je začuđujuće klub iz alkarskog grada favorit u utakmici na Starom Placu.

Nada je u prošlom kolu po kišnim uvjetima pobijedila RK Zagreb s 31:6 dok je Sinj u prošlom kolu odmarao dok je u 1.kolu bez puno muke pobijedio HARK Mladost.s 63:17.

U ovoj utakmici se očekuje velika borba pogotovo igrača skupa jer onaj tko bude imao siguran skup i aut ima puno veće šanse za konačno slavlje. Bitna stavka je naravno i igra u obrani gdje će se nešto lakši linijaši Nade morati dobro upregnuti u obaranju reprezentativnog trojca Lerotić, Grčić i Pavlović.

U ovoj utakmici u momčadi Nade, odnosu na sastav protiv Zagreba, pojavljuju se još reprezentativci Dodoja i Bibić i baš od njih se očekuje dodatna snaga u napadačkom i obrambenom dijelu igre. Ragbijaši Nade su željni dobrih taakmaca i s ovom utakmicom vjeruju u povratak na vrh hrvatskog ragbija.

Vjerujemo da ne treba dodatna pozivnica za ovu utakmicu i da će tribine Starog Placa biti dobrano ispunjene pogotovo ako se zna da je ulaz za ovu prvenstvenu utakmicu slobodan.

U 3.kolu proširenog Prvenstva Hrvatske igraju još HARK Zagreb-RK Ljubljana s početkom u 15 sati na igralištu RK Zagreb dok je HARK Mladost ovo kolo slobodna.

Ragbi vikend upotpunjuju i utakmice Svjetskog prvenstva u ragbiju RWC gdje nas u očekuju prave ragbi utakmice:

Petak 29.9.2023.

Subota 30.9.2023.Nedjelja 1.10.2023

Kula prije 288 dana

Samo jako


Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr