RK NADA

21. Otvoreno Prvenstvo Dalmacije u touch ragbiju

Ragbi Klub Nada, prije 172 dana

21. Otvoreno Prvenstvo Dalmacije u touch ragbiju

RK Nada vas ovim putem poziva da sudjelujete s vašom ekipom na 21.otvorenom prvenstvu Dalmacije u tač ragbiju koji će se održati u subotu 3.7. u Splitu na igralištu R.K.Nada s početkom u 16:30 sati.

Stotinjak ragbijaša i ragbijašica okupljenih u 8 ekipa po vlastitom izboru družit će se i pokazivati ragbi vještine isključivo zbog druženja i zabave te proslave kraja klupske ragbi sezone za sve natjecatelje.

Prijave ekipa se vrše do 20:00 u srijedu 30.6.2020. (kada će biti izvršen ždrijeb odnosno dodjela ranga) i to na faks 021/344-817 ili SMS porukom na mob.095 332 9575. Kotizacija iznosi 40 kuna po članu ekipe. Članovi juniorske i kadetskih momčadi RK Nada su oslobođeni plaćanja kotizacije. Okupljanje ekipa i predavanje konačnog spiska igrača na dan turnira se obavlja najkasnije do 16:15 sati.

Na turniru sudjeluju prvih 8 prijavljenih momčadi zato požurite s prijavama.

Poslije turnira bit će organiziran "touch party" na kojemu će svaki sudionik turnira dobiti jelo i piće u ograničenim količinama, a na touch party su pozvani svi članovi kluba.

Pravila turnira:

Ždrijeb se vrši prema rezultatima prošlogodišnjeg turnira odnosno svaka momčad ima rang, a ako nije nastupila lani dodijelit će joj se rang.

U slučaju da na turniru sudjeluje 8 momčadi igrat će se u 2 skupine po 4 ekipe.

U slučaju istog broja bodova gledaju se međusobni susreti, a ako je susret ostao neriješen bolja je momčad koja ima bolju sveukupnu razliku u zgodicima, a ako je i tu razlika ista onda se gleda tko je postigao više zgoditaka, a ako su postigli isto zgoditaka vrši se ždrijeb između momčadi.

Pobjednici tih dviju utakmica igraju finale za prvo mjesto koje se igra 2 × 7 minuta s odmorom 2 minute. U polufinalnim i finalnoj utakmici u slučaju neodlučenog rezultata igraju se dva produžetka po 3 minute, a ako i dalje bude neodlučeno onda se produžetak igra sve do prvog zgoditka (golden try). Sve "žalbe" rješava Turnirski Odbor.

Vidimo se!

Tvoja reakcija?

Komentiraj

* Obavezno polje
Komentar će biti objavljen nakon što ga odobri administrator.

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr