RK NADA

18. Otvoreno Prvenstvo Dalmacije u touch ragbiju

Ragbi Klub Nada, 27.06.2018

Podijeli ako

RK Nada vas ovim putem poziva da sudjelujete s vašom ekipom na 18.otvorenom prvenstvu Dalmacije u tač ragbiju koji će se održati u petak 29.6. u Splitu na igralištu R.K.Nada s početkom u 18:00 sati.

Stotinjak ragbijaša i ragbijašica okupljenih u 6 ekipa po vlastitom izboru družit će se i pokazivati ragbi vještine isključivo zbog druženja i zabave te proslave kraja klupske ragbi sezone za sve natjecatelje (U14,U16,U18,seniorke i seniori).

Prijave ekipa se vrše do 12:00 u petak 29.6.2018.(kada će biti izvršen ždrijeb odnosno dodjela ranga) i to na faks 021/344-817 ili SMS porukom na mob.0953329575. Kotizacija iznosi 30 kuna po članu ekipe. Članovi juniorske i kadetskih momčadi RK Nada su oslobođeni plaćanja kotizacije. Okupljanje ekipa i predavanje konačnog spiska igrača na dan turnira se obavlja najkasnije do 17:30 sati.

Na turniru sudjeluju prvih 6 prijavljenih momčadi zato požurite s prijavama. Pri prijavi momčadi moraju predati spisak igrača koji igraju za tu ekipu. Igrač koji je na turniru nastupio za jednu ekipu ne može igrati za drugu ekipu. Svaka prijavljena ekipa mora imati jednog suca koji će suditi kad njegova momčad ne igra. Poslije tunira bit će organiziran "touch party" na kojemu će svaki sudionik turnira dobiti jelo i piće u ograničenim količinima, a na touch party su pozvani svi članovi kluba.

Pravila turnira: Ždrijeb se vrši prema rezultatima prošlogodišnjeg turnira odnosno svaka momčad ima rang, a ako nije nastupila lani dodijelit će joj se rang. U slučaju da na turniru sudjeluje 6 momčadi igrat će se u 2 skupine (A i B) po 3 momčadi. Pobjeda se boduje 3 boda , neodlučena utakmica se boduje 2 , poraz 1 bod i predana utakmica 0 bodova. U slučaju istog broja bodova gledaju se međusobni susreti, a ako je susret ostao neriješen bolja je momčad koja ima bolju sveukupnu razliku u zgodicima, a ako je i tu razlika ista onda se gleda tko je postigao više zgoditaka, a ako su postigli isto zgoditaka vrši se ždrijeb između momčadi.

Prvoplasirani iz A skupine igra polufinale protiv drugoplasiranog iz B skupine. Prvoplasirani iz skupine B igra polufinale s drugoplasiranim iz A skupine. Pobjednici tih dviju utakmica igraju finale za prvo mjesto koje se igra 2 × 7 minuta s odmorom 2 minute. U polufinalnim i finalnoj utakmici u slučaju neodlučenog rezultata igraju se dva produžetka po 3 minute, a ako i dalje bude neodlučeno onda se produžetak igra sve do prvog zgoditka (golden try).

Sve "žalbe" riješava Turnirski Odbor u sastavu: Dalibor Vlastelica, Nikša Burazin i Luka Bjelanović.


Ragbi 7- Hrvatska igra na turniru u Litvi


Ragbijaši Nade novom titulom prvaka završili proljetnu ragbijašku sezonu

Sponzori

Newsletter

Najnovije vijesti iz ragbija ravno u tvoj inbox!
Zrinsko-Frankopanska 17
21000 Split, Hrvatska
Telefon: 385 21 332 957
Fax: 385 21 344 817
© 2020 nada-rugby.hr