DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Kup RH za seniorke R7 i za kadete igra se u nedjelju

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

j

U nedjelju 13. studenog  u Splitu se igraju završni turniri Kupa Hrvatske za žene i za kadete do 16. godina. 

 

 

 

 

 

 

Na završnom turniru za žene natjecat će se predstavnice ŽRK Mladost iz Zagreba, RKNada i RK Sinj. Borba za naslov pobjednica Kupa trebala bi se voditi između ŽRK Mladosti i RK Nada. Igračice splitskog trenera prof. Nikole Denića brane prednost ostvarenu na prvom turniru igranom u Zagrebu  15. listopada. U ekipi će nedostajati Vedrana Alajbeg i Ljiljana Bagarić koje su se ozljedile u Zagrebi te im ovim putem želimo brz oporavak. Veliki motiv i ohrabrenje za daljnji uspješan rad splitskih ragbijašica  je vijest da je njihova donedavna suigračica i kapetanica državne reprezentacije Antea Dedić pozvana na  američki studentski All Star u ragbiju koji će se održati 19-20. studenog 2016.

Istog dana u nedjelju 13. studenog u Splitu se igra i završni turnir Kupa Hrvatske za kadete do 16.god. Na turniru nastupaju  momčadi  HARK Mladost i RK Zagreb te RK Makarska rivijera i RK Nada.

Oba turnira se igraju na Starom Placu tako da se igra jedna utakmica seniorki pa jedna utakmica kadeta. Turnir za žene započinje u 12:30 sati , a za kadete 20 minuta iza toga dok je finalna utakmica kadeta predviđena za 15:20.