DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Nadi SPLIT 7s 2016.

Ocjene: / 2
LošNajbolji 

j

Ragbijašice Nade osvojile su ovogodišnje izdanje Split 7's tradicionalnog turnira u ragbiju 7, pobijedivši u finalu reprezentaciju Crne Gore s 35:0.
Fotografije s turnira možete vidjeti ovdje.

 

 


Lijep proljetni dan privukao je na Stari plac mnoštvo gledatelja (preko 300) koji su uživali u ženskoj izvedbi novog(starog) olimpijskog sporta.

Na turniru su nastupile gošće iz Crne Gore(reprezentacija), Slovenije(Olimpija,Ljubljana), Bosne i Hercegovine(Gladijatori, Derventa), te čak 3 hrvatske ekipe, Sinj, Zagreb i domaćin Nada.
Turnir je započeo u 13 sati, a taj prvi dio turnira se odigravao u dvije skupine i ostvareni su slijedeći rezultati:Skupina A Zagreb – Gladijatori 10:10, Nada – Gladijatori 34:0, Nada – Zagreb 38:0Skupina B Crna Gora – Sinj 15:10, Olimpija – Sinj 7:15, Olimpija – Crna Gora 5:15
Nakon prvog dijela nastupila je pauza u kojoj su međusobno snage odmjerili ragbi škole i vrtića te kadetske momčadi RK Nade i RK Brača.
U nastavku turnira polufinalne oglede su odigrali Crna Gora-Gladijatori(25:0) i Nada-Sinj(35:0). U borbi za 5.mjesto Olimpija je pobijedila Zagreb dok je u utakmici za 3.mjesto Sinj lakše no očekivana pobijedio ekipu Gladijatore.

U finalnoj borbi djevojke trenera Nikole Denića su pokazale svu raskoš talenta pa crnogorke nisu imale nikakve šanse te je konačni rezultat iznosio 35:0 u korist Nade. Iako su sve ragbijašice Nade odigrale odlično vrijedi istaknuti mladu Antoniju Šećer koje je zaista briljirala na Split 7s.

Konačni poredak Woman Split 7's 2016.:
1.Nada
2.Crna Gora
3.Sinj
4.Gladijatori
5.Olimpija
6.Zagreb

RK Nada je igrala u slijedećem sastavu:

Dubravka Kovač, Frančeska Pleština, Tihana Žaja, Vedrana Alajbeg, Maja Gajica, Sara Buratović, Antonija Šećer, Tina Nedjeljković, Sara Bebić, Anamarija Cikojević, Ljiljana Bagarić i Ela Kovačić.Trener Nikola Denić, fiziterapeut Milan Miki Stamenov, menađer Ivana Momčinović.

Hvala svim ekipama na sudjelovanju te posebno hvala za sve one koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj veličanstveni turnir održi!

Vidimo se 2017.!