DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Najava SPLIT 7s 2016.

Ocjene: / 1
LošNajbolji 

j

 

Proljetnu ragbijašku sezonu, ove godine, na Starom placu otvorit će ljepši dio splitskog kluba. Međunarodni turnir za žene u ragbiju 7 „Split 7s”  već petu godina izaziva sve  više pažnje i znatiželje splitske sportske javnosti.
 


Splitske djevojke već su stekle zavidnu vještinu baratanja jajolikom loptom i željne su to i pokazati u novoj sezoni. Svojom vještinom, ljepotom, atraktivnošću i simpatičnom privlačnošću daju jednu višu dimenziju splitskom ragbijaškom klubu. Ovaj turnir splitskim ragbijašicama pruža priliku da svoje znanje i vještine usporede sa djevojkama iz Hrvatske i  susjednih zemalja. Na turniru pored ragbijašica Nade nastupit će djevojke iz: RK Gladijatori – Derventa, RK  Olimpija – Ljubljana, RK Sinj – Sinj, RK Zagreb - Zagreb te selekcija ragbijašica Crne Gore.
Karakteristično za turnire „sedmice” natjecanje se odvija u dva dijela. U prvom dijelu turnira djevojke su rapoređene u dvije grupe i bore se za poredak u svojoj skupini,  a u polufinalnom dijelu na osnovu poretka križaju se parovi iz obje skupine u borbi za konačan plasman. Prvi dio turnira  trajat će od 13:00 do 15:30 sati, a polufinalne utakmice započinju u 16:40 sati.Finalna utakmica predviđena je s početkom u 18:00 sati.U pauzi ženskog turnira u vremenu od 15:30 do 16:30 sati, publici će se predstaviti 80-tak dječaka i djevojčica  u dobi od 6-14 godina, polaznika Ragbi škole RK Nada Split i RK Brač.

Ugoda mediteranskog proljeća uz 70-tak  lijepih, mladih i atraktivnih djevojaka – ragbijašica te iskrena dječja razigranost pripadnika Ragbi škole trebali bi biti dovoljan su motiv da u subotu popodne navratite do Starog placa. Budite uvjereni da će ragbijašice dati sve od sebe da Vas svojom izvedbom u subotu „obore s nogu”.