DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

NADA OSVOJILA WOMAN SPLIT 7s 2015.

Ocjene: / 7
LošNajbolji 

j

Završio je i ovogodišnji četvrti po redu međunardni turnir u ragbiju 7 za žene Split 7s. Sudjelovalo je 5 ekipa iz 4 zemlje.

 

 

 

 

 

 

Nakon 10 odigranih utakmicu nakraju titulu najboljih su ponijele igračice RK Nada s trenerom Nikolom Denićem i dok je fizioterapeut ekipe bio Milan Miki Stamenov.

Od 12:30 do 18 sati do kada je turnir trajao izmjenivali su se izvrsni susreti dok je Nada ipak dominirala nad svim ekipama. Nakon Nade najviše su se svidjele djevojke iz ŽRK Beograd koje su su savladale preostale tri ekipe međutim sve djevojke na turniru su prikazale veliku želju i borbenost. U trenucima pauze za dobru atmosferu je bio zadužen DJ Djolaja  koji je svih tristotinjak gledatelja pa čak i igračice upješno zabavljao pa smo na trenutke imali dojam da se igra turnir iz svjetske serije ragbija 7.

Na turniru su postignuti slijedeći rezultati:
Nada-Partizan              54:0
Crna Gora-Čelik          25:5
Partizan-Crna Gora     0:12
Beograd-Nada             0:29    
Crna Gora-Beograd     5:27    
Čelik-Partizan              22:0
Beograd-Čelik             25:0
Nada-Crna Gora          29:5
Partizan-Beograd         0:35
Čelik-Nada                  0:36

Tako je konačni poredak na kraju  bio:
1.Nada
2.Beograd
3.Crna Gora
4.Čelik
5.Partizan

Za ekipu Nade su igrale:
Žaja, Kovač, Bagarić, Drušković, Gajica, Pleština(kap.), Meštrov, Cikojević, Bonačić, Buratović, Kovačić, Momčinović. Trener Nikola Denić.

Hvala svima koji su pomogli u organizaciji turnira, hvala svim ekipama na sudjelovanju i čestitke svima pogotovo pobjednicama iz RK Nada.
Fotografije H.Čizmića možete vidjeti ovdje.