DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

10 dana do internacionalnog turnira ragbija 7 za žene

Ocjene: / 1
LošNajbolji 

j

Proljeće je stiglo a s njime još jedan, sada već četvrti, međunarodni turnir ragbija 7 za žene - Women Split 7s na redu je 18.04.2015.

 

 

 

 

 

 

Do sada je Splitu i okolnoj ragbijaškoj publici već poznato da postoji ragbijaški turnir u travnju koji nikako ne želite propustiti! Spoj ragbija 7, sunca, mnoštva lijepih djevojaka, adrenalina, dobre zabave, druženja i glazbe sveli smo pod zajednički nazivnik - WOMEN SPLIT 7S!

Ove godine na turniru će nastupiti 6 ekipa djevojaka iz 4 države. Uz domaću Nadu tu su i reprezentacija Crne gore te klubovi ŽRK Beograd, ŽRK Sarajevo, RK Partizan i RK Čelik. Najbolje od ženskog ragbija u regiji moći će te vidjeti na legendarnom Starom placu 18. 04. 2015. s početkom u 12.30.

Domaće igračice, izabranice trenera Nikole Denića, s nestrpljenjem iščekuju svoj prvi ovogodišnji javni nastup nakon poduže pauze. Ne dvojimo da će subotnji turnir privući pažnju sportskih znatiželjnika da vide kako se cure snalaze s ragbi loptom. Za one koji nisu do sada imali priliku upoznati se sa ovim plemenitim kontaktnim timskim sportom koji će se igrati na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Janeiru, WOMEN SPLIT 7s je prava prilika. Treneru Deniću ovo će ujedno poslužiti kao test spremnosti igračica prije utakmica Hrvatskog prvenstva ali i Europskog prvenstva koje je na redu u Lipnju.

Svim navijačima ali i znatiželjnicima u Splitu i okolici, poruka je jasna: Budite 18.04. na Starom placu i dajte podršku domaćim ali i svim ostalim djevojkama koje će vas, vjerujte, iznenaditi svojim mogućnostima da iz štikli uskoče u kopačke te vas ragbijaškim potezima i svojom igrom "obore s nogu".

Djelić atmosfere sa turnira prošle godine pogledajte klikom na link Split 7s 2014