DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Women SPLIT 7S 2015

Ocjene: / 2
LošNajbolji 

j

Ragbi klub Nada objavljuje svim klubovima poziv na međunarodni turnir u ragbiju 7 za žene. Prijave za turnir su počele i primaju se do 16. 02. 2015.

 

 

 

 

 

Četvrtu godinu za redom RK Nada organizira međunarodni turnir ragbija 7 za žene s ciljem da se poveća broj utakmica kako bi djevojke stekle potrebno iskustvo te napredovale. U nastavku Vam donosimo pozivno pismo:

Dragi ragbi prijatelji,

čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas  18.4.2015. na Split 7s turnir. Split 7s je međunarodni  ženski ragbi 7 turnir u organizaciji Ragbi kluba Nada iz Splita. Turnir će se održati u Splitu, gradu s bogatom sportskom i turističkom tradicijom i također glavnom gradu Dalmacije. Ženske ekipe iz raznih europskih zemalja sudjelovat će u jednodnevnom natjecanju. RK Nada svim ekipama  osigurava dva obroka na dan turnira. Ekipu sačinjavaju 12 igračica i 3 pratitelja momčadi. Nema plaćanja participacije. U to vrijeme u hostelima se može naći smještaj za cca. 100-120 kuna, ukoliko trebate našu pomoć, slobodno se javite.

Vjerujemo da će ovaj turnir ponovo biti uzbudljiv, uz dobru razinu ragbija u kojoj će svi uživati. Ove godine turnir je posebno zanimljiv reprezentacijama Europske skupine B jer na ovom turniru već tradicionalno nastupaju reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije... koje se nadamo ugostiti i ove godine. Split 7s tako je dobra prilika svima njima da odmjere snage prije Europskog prvensta divizije B koje će se igrati u lipnju 2015. u Zagrebu.  Radujemo se vašem dolasku u prekrasni Split.

Molimo Vas da nam do 16.2. potvrdite dolazak Vaše ekipe.

U slučaju da se do tog datuma registrira više od osam momčadi, turnir će se produžiti na nedjelju 19.4.


Kontakt i sve informacije na :

Luka Bjelanović, prof.                                                  
Sportski direktor Ragbi kluba Nada                        
e-mail: CLOAKING

Facebook stranice Split 7s
https://www.facebook.com/WomenSplit7s?fref=ts

 

Facebook stranice Ragbi klub Nada – žene
https://www.facebook.com/zenskiragbiklub.nada?fref=ts