DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Žene: Europsko prvenstvo u Pragu

Ocjene: / 3
LošNajbolji 

j

Hrvatska ženska ragbi 7 reprezentacija okupila se jučer u Zagrebu.

 

 

 

 

 

Jučer u srijedu 5. lipnja, ragbijašice Nade i ragbijašice Mladosti koje su pozvane u reprezentaciju okupile su se u Zagrebu i odradile prvi zajednički trening. Danas su u planu još dva treninga a sutra u jutro cure kreću za Češku u kojoj se igra Europsko prvenstvo ragbija 7. Hrvatice igraju u 2. jakosnoj skupini (divizija A) koja okuplja ekipe koje su rangirane između 13-og i 24-og mjesta u Europi.

Europsko prvenstvo koje ce se ove godine održati u Pragu 8.-9.6.2013. Reprezentacije s kojima ce se susresti ove godine su Gruzija, Švedska, Rumunjska, Poljska i Austrija nakon koje slijedi razigravanje. Ostale reprezentacije s kojima bi mogli igrati u nedjelju ovisno o poretku su: Švicarska, Moldava, Belgija, Mađarska, Češka i Danska.

I ove godine trener reprezentacije je Krešo Slaviček, direktor Drazen Colnago, fizio Marija Kuca, a djevojke koje su izborile mjesto u reprezentaciji su: Josipa Dvorski, Sunčica Stipoljev, Petra Šašo, Monika Večerić, Željka Butković, Gloria Molak (C) sve iz ŽARK Mladost te Vedrana Alajbeg, Petra Drušković, Franćeska Plešina, Antea Dedić, Ana-marija Cikojević i Tihana Žaja sve iz RK Nada.

Prijenos utakmica uzivo biti ce:

Subota, 8. 6. 2012 - http://data.agssport.cz/ragby/sobota.html

Nedjelja, 9. 6. 2012 - http://data.agssport.cz/ragby/nedele.html

ili posjetite www.tvcom.cz

Raspored utakmica dostupan na http://www.rugbyunion.cz/rozlosovani-a-casovy-rozvrh-turnaje

Sretno cure!!