DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Žene: Kamp u Zanki, Mađarska

Ocjene: / 2
LošNajbolji 

j

Ragbijašice Nade u ponedjeljak su se vratile iz Mađarske Zanke gdje su provele 5 dana.

 

 

 

 

 

Na razvojnom kampu koji se već tradicionalno odvija osmu godinu za redom u organizaciji Austrijskog i Mađarskog ragbijaškog saveza te uz potporu IRB-a, naše su cure učile od najboljih(eksperti ženskog ragbija Maggie Alphonsi, Tamara Taylor i La Toya Mason - sve reprezentativke ENGLESKE).
Za to vrijeme trenere i sudce su usavršavali Ivan Torpey i Claire Daniels. 

Posljednjeg dana kampa odigran je turnir u ragbiju 7.

Nadine ragbijašice mlađe od 18 godina nastupile su u mješanoj ekipi sa mladom reprezentacijom Češke i osvojile 2. mjesto.

Seniorke koje nisu nastupile za reprezentaciju igrale su u mješanoj ekipi sa reprezentacijom Slovenije i u svojoj skupini bile četvrte, dok je hrvatska ženska reprezentacija među kojom i Nadine ragbijašice u najtežoj jakosnoj skupini osvojila 3. mjesto.

Turnir je nažalost prekinut prije početka zadnjeg kruga zbog loših vremenskih uvjeta i snijega.
Ragbijašice su se sa terena preselile na banket gdje su podjeljene nagrade svima sudionicima kampa, trenerima, sudcima, najboljim igračicama te promicateljima ragbijaških vrijednosti.

Nakon zabave i druzenja sa ostalim ekipama bilo je vrijeme da se novo naučeno znanje i iskustvo spakira i dovede nazad u Split gdje naše ragbijašice i dalje treniraju te se spremaju se za nove turnire.

Slike možete vidjeti ovdje.