DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

NADINE CURE 7.

Ocjene: / 3
LošNajbolji 

j

Drugog dana turnira Stanislas 7s, ženskla ekipa RK Nada,je uu prvoj utakmici izgubila protiv Češke reprezentacije s 19:5, a u toj utakmici su izgubile ozljeđenu Maju Gajicu koja je do tada izvrsno igrala na mjestu spojke odnosno swepeera-čistaća

 

 

 

 

 

 

 

U drugoj utakmici protiv Francuske vojske ozljedila se kapetanica Ada Tanasković i protiv protivnica koje su i prelazile granicu fair-playa bolje od poraza 19:5 se nije ni moglo.U zadnjoj utakmici cure su uvjerljivo svladale Centar Sveučilišta Lorreine s 19:0 i tako su ukupno s 4 pobjede i dva poraza završile na predposljednjem 7.mjestu.
Ostaje mala žal jer su ekipe koje su cure pobijedile prvog dana na kraju bile ispred nas. Nadinim curama je ovo bila ekstra škola i sakupljanje iskustva za nadajmo se predstojeće prvenstvo Hrvatske i prvenstvo Europe za one cure koje budu igrale u reprezentaciji.

Vrijedi napomenuti da su u izvrsnm ženskom finalu francuskinje iz ekipe Genevilliers pobijedile reprezentaciju Nizozemske s 38:12.

U muškom konkurenciji 4.su bili Nijemci,3.Rumunji, 2.Francuska vojska dok je 1. mjesto osvojila reprezentacija Poljske koja je u ragbiju 7 izuzetno napredovala.

Sve rezultate i konačni poredak možete vidjeti ovdje:
Rezultati i tablica

Ekipu Nade na Stanislas Sevens 2012 su činile:

Tanasković, Drušković, Dedić, Gajica, Pleština, Alajbeg, Cikojević, Žaja, Meštrov, Pivčević, Nedeljković i Božić. Trener koji je mijenjao Antu Olujića:Luka Bjelanović, menađer Gordan Drašinac i fizio Milan Miki Stamenov.