DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Tri Nations

JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA – AUSTRALIJA 44:31

Osvrt na svjetsko prvenstvo

Nakon što su ih tri puta ispeglali All Blacksi Springboksi su se se iskalili na Wallabiesima i pregazili ih sa 44:31.

Read more...
 

Naslov kupa Tri Nacije ide na Novi Zeland!

Osvrt na svjetsko prvenstvo

To im je peti naslov u posljednjih šest godina!

Read more...
 

Australija : Južna Afrika 25 : 32

U šestom kolu Kupa Tri Nacije Južnoafrička republika razbila je Australiju (32:25) na njihovu terenu, u Perthu, ćime su došli na korak do osvajanja Tri Nacije. Za to će im biti dovoljna jedna pobjeda u preostala dva susreta. Mada rezultat 32:25 ne "miriše" na razbijanje, to je samo zato jer su se Springboksi opustili kad su vidjeli da im Wallabiesi ne mogu ništa. Bila je to demonstracija moći velike Južne Afrike!
Read more...
 

Australija: NZ 19:18

Novi Zeland je u gostima pobijedio Australiju s 19:18, čime još uvijek ima teoretske šanse za obranu naslova pobjednika Triju nacija. Posljednji put u Sydneyju All Blacksi su slavili 2005. godine.
Read more...
 

Springboksi treci put zaredom

Južna Afrika, aktualni prvak svijeta, slavila je i u svom trećem susretu Tri Nacije čime je s maksimalnim učinkom zauzela prvo mjesto. Springboksi su nakon dvije pobjede nad All Blacksima bili bolji od Australaca s 27:19, a sad im predstoje susreti u gostima.
Read more...
 

Južna Afrika opet bolja

U trećem susretu kupa Tri nacije, drugom izmedu Južne Afrike i Novog Zelanda u sedam dana, JAR je opet bio bolji, ovog puta rezultatom 31:19 što je All Blacksima treći internacionali poraz ove sezone.

 Slika: Morne Steyn, Points Machine

Nešto takvo nije im se dogodilo već šest godina, uz to vrlo vjerojatno su izgubili tiulu Tri nacije! U Durbanu (JAR) je postignut i rekord, naime sve poene za domacu reprezentaciju postigao je Morne Steyn!
>
Read more...
 
<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 Slijedeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL