DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Najava Kup 6 nacija 2016.

Ovog vikenda, točnije 6.2.2016. započinje nova sezona jednog od najpopularnijih i najstarijih ragbi natjecanja - RBS KUP 6 nacija. Do sredine pžujka će se odigrati 5 kola s ponekim vikendom odmora. Posljednje kolo se igra 19.3. i vjerujemo da će se tek onda razješiti pitanje prvaka jer su sve reprezentacije ove sezone dosta ujednačene.

 

 

 
 

Prva utakmica se igra ove subote s početkom u 15:25 gdje Francuska ugošćuje Italiju. Tu bi francuzi trebali imati lak posao ukoliko talijani ne dignu svoju razinu igre pogotovo u posljednih 20-ak minuta. U drugoj utakmici dana u 17:50 Škotska ugošćuje Engleze koju sada vodi australac Ed Jones koji je proteklih godina napravio izuzetni posao s Japanom koji je na prošlom svjetskom prvenstvu iznenadio i pobjedio Južnoafričku Republiku. Škoti su također poboljšali svoju igru što se moglo vidjeti na prošlom svjetskom prvenstvu kada im je malo nedostajalo da uđu u polufinale.
U nedjelju nas također čeka poslastica u 16:00 jer aktualni prvaci Kupa 6 Nacija Irci dočekuju Velšane koji su te titule osvajali  2012. i 2013.
Ukratko čeka nas uzbudljivo prvenstvo i nažalost u njemu možete uživati samo ako imate priliku gledati na kabelskoj televiziji Arenasport 5 ili putem satelita na programima
FR2, DMAX, BBC, RTE / ITV(H).
Uživajte!