DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

RBS Six Nations

Kup 6 nacija 2019, treće kolo

Treće kolo ovogodišnjeg Kupa 6 nacija ponovno nam je donijelo pregršt uzbuđenja i osiguralo daljnju neizvjesnost u posljednja dva kola ovogodišnjeg natjecanja.


Read more...
 

Kup 6 nacija 2019, drugo kolo

Očekivano, prvo kolo ovogodišnjeg Kupa šest nacija donijelo nam je pregršt uzbuđenja te nekoliko izvanrednih epskih obrata koja će se još dugo prepričavati i analizirati u svjetskoj ragbijaškoj javnosti.


Read more...
 

Kup 6 nacija 2019

Početak veljače, tradicionalno u svjetskom ragbijaškom kalendaru, donosi nam početak natjecanjaKupa 6 nacija.


Read more...
 

Kup 6 nacija 2018, trece kolo

Protekli vikend donio nam je pregršt uzbuđenja na stadionima Kupa šest nacija..


Read more...
 

Kup 6 nacija 2018, drugo kolo

Drugo kolo Kupa šest nacija donijelo nam je ponovno izvanredne predstave ponajboljih europskih ragbijaškihnacija. Irska i Engleska upisali su i drugu pobjedu u nizu te za sada s jednakim brojem bodova drže dva čelna mjestana tablici.


Read more...
 

Kup 6 nacija 2018

Dok hrvatski ragbijaši broje kilometre i tone podignutog tereta tijekom priprema za nadolazeću proljetnu sezonu, svjetska ragbijaška javnost zaokupljena je početkom Kupa šest nacija.


Read more...
 

Najava Kup 6 nacija 2016.

Ovog vikenda, točnije 6.2.2016. započinje nova sezona jednog od najpopularnijih i najstarijih ragbi natjecanja - RBS KUP 6 nacija. Do sredine pžujka će se odigrati 5 kola s ponekim vikendom odmora. Posljednje kolo se igra 19.3. i vjerujemo da će se tek onda razješiti pitanje prvaka jer su sve reprezentacije ove sezone dosta ujednačene.

 

 

 
 

Read more...
 

Vrijeme je za Kup 6 nacija

Idućeg vikenda, točnije 6.2.2015. započet će nova sezona jednog od najpopularnijih i najstarijih ragbi natjecanja - RBS KUP 6 nacija.  U mjesec ipo odigrati će se 15 vrhunskih utakmica da bi 21.03. netko uzeo naslov pobjednika "Royal Bank of Scotland 6 Nation Rugby Cup". Prvenstvo će otvoriti Wales kojem u goste dolazi Engleska.

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Finalni vikend kupa RBS 6 nacija

U subotu navečer bit će poznato ime pobjednika ovogodišnjeg kupa 6 nacija.

 

 

 

 

 

Read more...
 

Uzbudljiv vikend 4. kola kupa 6 Nacija

Legendarni Brian O'Driscoll odigrao zadnju domaću utakmicu za Irsku, Francuzi u zadnjim minutama slomili srce Škotima i preokrenuli prevrtljivu utakmicu, a Englezi se okitili trostrukom krunom („Triple Crown“) na domaćem terenu.

 

 

 

 

 

Read more...
 
<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 Slijedeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL