DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

British Lions

Lions spasili obraz

U trećem susretu na turneji po Južnoj Africi Lionsi su uspjeli izbjeci blamažu i nakon dva poraza od JAR-a slaviti u trećem susretu i to s osjetnom razlikom, 28:9.

Read more...
 

Lionsi izgubili i drugi test

Na turneji po Južnoj Africi Lionsi su i drugi put poraženi od reprezentacije domaćina, JAR-a. Prvi put izgubili su 16:21, a sad 28:25 (8:16).
Priliku za popravni Lionsi će imati 4. srpnja, ali je pobjednik serije(tri testa) Južna Afrika koja im je uzvratila za poraz u seriji iz 1997. godine.

Read more...
 

Emering Boks - Lions 13:13 (3:10)

Nakon poraza od Južne Afrike, na turneji u spomenutoj zemlji, Lionsi (momčad sastavljena od igrača iz Engleske, Škotske, Irske i Walesa) su remizirali (13:13) s južnoafričkim A timom Emerging Springboksima (druga momčad JAR-a, sastavljena uglavnom od mlađih igrača). Lavovi su vodili cijeli susret, a Eboksi su remi iščupali u posljednjim trenucima.
Read more...
 

Južna Afrika(JAR) – LIONS 26:21 (19:7)

Nakon šest odigranih susreta na turneji po Južnoj Africi Lionsi (momčad sastavljena od igrača iz Engleske, Škotske, Irske i Walesa) odigrali su prvi pravi test s reprezentacijom zemlje koja ih je udomaćila.
Južna Afrika nije se pokazala gotoljubivim domaćinom već je Lavovima nanijela prvi poraz na turneji, JAR je slavio s 26:21. Velike neizvjesnosti nije bilo već se Južna Afrika poigrala s Lavovima u prvom dijelu, a kasnije im je dozvolila da se malo razmašu.

Read more...
 

British Lions na turneji u Južnoj Africi

Ragbi lige diljem svijeta su završile, ali predaha nema. Britanski i Irski lavovi (The British and Irish Lions) na turneji su po Južnoj Africi. Momčad sastavljena od igrača iz Engleske, Škotske, Irske i Walesa s turnejom po južnoj hemisferi krenula je još 1888. godine.
>
Read more...