DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

RRC Nada-Ljubljana u Sinju u subotu

Ocjene: / 1
LošNajbolji 

jDomaću ragbijašku sezonu ove godine otvaraju ragbijaši Nade i Ljubljane. Zbog uređenja travnjaka na Starom placu susret se igra na igralištu Sportskog centra Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol u Sinju.

 

 

 

 

 

Susreti Nade i Ljubljane,  ma gdje god se igrali,  uvijek su izazivali pažnju  sportske javnosti.
Istinsko sportsko rivalstvo ali i veliko sportsko prijateljstvo dvaju klubova seže od 1962 godine t.j. od osnutka Ragbi kluba  Ljubljana.

Među osnivačima prvog  slovenskog kluba bilo je  nekoliko  splitskih i dalmatinskih studenata  koji su prethodno  bili članovi  splitske momčadi. Zbog toga susreti  ovih momčadi oduvijek nose  dodatan inspirirajući pozitivan naboj.

Nadigrati i pobijediti velikog rivala stvar je časti i prestiža za igrače obje momčadi. Tako će zasigurno biti i ove subote u Sinju. Bez obzira na trenutačnu snagu, „papirnatu vrijednost momčadi“, uloge favorita,  susreti ovih rivala oduvijek su bili inspiracija i neiscrpni motiv brojnih generacija  ragbijaša koji su svojim nadahnutim izvedbama obogaćivali povijest međusobnih susreta ovih momčadi.

Stoga pozivamo sve ljubitelje ragbija da nam se pridruže u 14 sati ove subote u Sinju na otvaranju još jedne nadamo se zanimljive i uzbudljive ragbijaške sezone.

Sinj, 7.03.2020.
RK Nada Split - RK Ljubljana
Igralište SC Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol
14:00 sati