DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Zagreb-Nada na Rudešu

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

jDva kola uoči razigravanja za naslov prvaka Hrvatske  u ragbiju nastavlja se utrka između HARK Mladosti i RK Nada za startnu jedinicu i domaćinstvo u finalnoj utakmici.

 

 

 Nada  putuje u goste Zagrebu, dok ragbijaši Mladosti gostuju u Sinju. Očekuje se da će obje momčadi igrati otvoreno napadački u lovu za bonus bodove koji će vrlo vjerojatno  odlučiti o konačnom poretku na tablici. Obje momčadi imaju podjednako teške zadatke.  Nada, protiv ove sezone  solidnog Zagreba,  na vjerojatno vrlo  zahtjevnom  travnjaku na Rudešu,  mora ići na pobjedu  uz četiri postignuta zgoditka. Svakako bit će to novi izazov za splitsku momčad. Stručni stožer Nade svakako će nastojati igru  i momčad što kvalitetnije prilagoditi uvjetima koji se očekuju u finalnoj utakmici ako se ona bude igrala u Zagrebu.

S druge strane momčad Mladosti očekuje jednako zahtjevna utakmica na sinjskoj Trnovači. Olakotnu okolnost za Mladost je što momčad Sinja ove jeseni muku muči s kompletiranjem sastava. Sa dva crvena kartona (Mastelić, Filipović-Grčić) i ozljedom Marina Miloša, na posljednjoj utakmici protiv Nade, momčad je dodatno oslabljena. Momčad Sinja u želji da nakon proljetnog osvajanja Kupa, najvećeg uspjeha u povijesti Kluba  završe uspješno turbulentnu jesensku sezonu pred svojom publikom nasuprot Mladosti koja pobjedom želi osigurati  borbu za titulu  pred svojim navijačima na Krtičnjaku.  Na muci se poznaju junaci,  pa vjerujemo da će obje momčadi s jednakim žarom ući u susret i priuštit nam istinsko sportsko zadovoljstvo.

Zagreb, 30.11.2019.                          RK Zagreb – RK Nada
Igralište na Rudešu    13:00 sati

Sinj, 30.11.2019.                               RK Sinj – HARK Mladost
SC „Andrija Alčić i Ivica Poljak Sokol“  14:30 sati