DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Split 7's 2018

Ocjene: / 1
LošNajbolji 

Zanimljivo ragbijaško društvo ove nedjelje nastupit će na Starom placu. Ragbi klub Nada domaćin je turniraSplit 7's 2018, a početak je u 13:00.

 

 

 

 

 

Na turniru će nastupiti dvije momčadi Staratchlyde Universitiy iz Glasgova, Croatia 7's(selekcija igrača za predstojeće europsko prvenstvo u R-7), HARK Mladost, RK Nada i RK Sinj.
Turnir se organizira u sklopu priprema naše reprezentacije pred nastup na EP. Naša reprezentacija ove godine nastupa u drugoj europskoj jakosnoj skupini Rugby Europe Men 7's Trophy.
Europsko prvenstvo u našoj skupini organizirano je na način da svaka reprezentacija nastupa na dva turnira: 8.i 9. lipnja u Zagrebu te 30.6. i 1.7. u Litvi.

U našoj skupini nastupit će slijedećih 12 reprezentacija:
Belgija, Bugarska, Cipar, Danska, Hrvatska, Izrael, Latvija, Litva, Luxembourg, Mađarska, Rumunjska i Ukrajina.

U svakom slučaju prigoda da u Splitu pogledamo ponajbolje hrvatske ragbijaše na djelu.
Izbornik Anthony Poša i trener Ivan Šuta za realizaciju ovog programa reprezentacije na pripreme su pozvali slijedeće kandidate:
Antonijo Ivanković, Denis Muhoberac, Jan Vlašić (HARK Mladost),
Burazin, Lerotić, Perić, Plazibat, Rosso, Rudić, Vlajčević (RK Nada),
Drdić, Mrzljak ( Novi Zagreb),
Cvrlje, Grčić, Pavlović, Prološčić, Vučković (RK Sinj),
Kostanjšak (RK Zagreb),
Deon Mau'u i Srđan Majkić pojačanja iz Nizozemske i Walesa.

Naše najbolje ragbijašice pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo u Zagrebu održati će na otoku Braču uSupetru od 1. do 7.6.2018. godine. Na širi spisak igračica pozvane su: Vedrana Alajbeg, Anabela Bonačić-Vicić, Sara Buratović, Ante Dedić, Maja Gajica, Ela Kovačić, Minea Matić i Franćeska Pleština, Tihana Žaja – RK Nada Sara Bebić, Marija Kuća, Margarita Mratović; Viktorija Žugaj ŽRK Zagreb- Lavice Paula Kralj, Valerija Kršak - ŽARK Mladost