DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Nada – Rad, najava

Ocjene: / 0
LošNajbolji 

jRagbijaši Nade spremaju se za treći ovogodišnji susret unutar regionalnog RRC natjecanja. Splitska momčad u subotu igra u Beogradu protiv momčadi Rada.

 

 

 

 


Nada je u prva dva susreta regionalnog natjecanja protiv Čelika i Ljubljane igrala kući i upisala dvije sigurne pobjede. Obje utakmice igrane su početkom sezone 11. i 24. rujna po idealnim vremenskim uvjetima na Starom placu. Izabranici trenera Borozana i Rešetara ove sezone ne znaju za poraz u ligaškim natjecanjima . Igra splitske momčadi konstantno se dizala iz susreta u susret te Nada puna optimizma putuje u Beograd.

U dijametralno suprotnoj situaciji je trener Rada Milan Orlović. Momčad nije dobro startala u ovogodišnjem regionalnom natjecanju. Na gostovanju u Zenici 18. i Sinju 24. rujna , upisana su dva neugodna poraza. U subotu pred domaćom publikom morat će se "vaditi" protiv ove jeseni vrlo uvjerljive Nade. Domaći teren i hladnije jesensko vrijeme sigurno će ići na ruku igračima Rada.
Nadi pobjeda u Beogradu donosi prvo mjesto na tablici i miran proljetni nastavak sezone a momčad Rada ima priliku da eventualnom pobjedom nad velikim rivalom „spasi sezonu“ i s više optimizma se pripremi za proljetne oglede regionalnog natjecanja.
Utakmicu na Adi Ciganliji će suditi Benjamin Karić iz Zenice uz pomoćnike Dejana i Predraga Štiglić.

RRC 2016/17 Beograd, 19.11.2016.
RK Rad Beograd - RK Nada Split
Glavni sudac : Benjamin Karić (BiH)
Igralište: Ada Ciganlija 12:30


Prvenstvo Hrvatske 2016/17


Ove subote u Makarskoj će se igrati odgođena utakmica I. kola PH u ragbiju između Makarske rivijere i Sinja. Biti će to vrlo zanimljiv susret dviju dalmatinskih prvoligaških momčadi čiji igrači zajedno vrlo uspješno nastupaju za momčad Dalmacije u regionalnom natjecanju. U svakom slučaju utakmica za prestiž i prilika pobjedniku susreta da dohvati drugo mjesto na tablici u nacionalnom prvenstvu .

Makarska , 19.11.2016. RK Makarska rivijera – RK Sinj
Glavni sudac: Mario Dragičević
Igralište: SC Makarska 14:30