DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Siniši Tartagliji trofej Fabjan Kaliterna

Dugogodišnji splitski sportski(i ragbijaški) radnik, Siniša Tartaglia dobitnik je trofeja "Fabjan Kaliterna", koji mu je dodijeljen povodom Dana spliskoga sporta.

Osim njega trofej su dobili, svjetska prvakinja Blanka Vlašić, proslavljeni bivši sportaši Rato Tvrdić i Branko Širola, te novinar Zdravko Reić.
Posebna priznanja za izvanredne rezultate Splitskog saveza športova, organizatora ove manisfestacije, dobili su treneri Bojan Marinović i Joško Vlašić, a zbog Blankinog zlata osvojenog nedavno u Osaki. Ni Blanka, a ni njezini treneri nisu mogli biti nazočni na svečanosti Dana splitskog sporta, s obzirom na nastup najbolje svjetske skakačice u vis na mitingu u Bruxellesu.

Tijekom svečanosti u poljudskom kino-salonu pozdravljeni su i nazočni splitski sportaši koji su već osigurali "vizu" za Olimpijske igre dogodine u Pekingu: Tina Erceg iz Gimnastičarskog kluba Marjan, Sanja Gavrilović iz ASK-a, član Jedriličarskog kluba Mornar Ivan Kljaković-Gašpić, jedriličar Mornara Luka Radelić, dok su osim Blanke Vlašić svoje odsustvo opravdali i braća Siniša i Nikša Skelin, veslači Gusara.

Uredništvo portala također se prodružuje čestitkama.