DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Volonteri, javite se

j

Naš klub domaćin je XV EGOR Festivala Split 2019. jedne od najvećih i najznačajnijih sportskih manifestacija koja će se slijedeće godine u vremenu od 13-17.6.2019. održati u našem gradu.

  


Europski veteranski festivali su međunarodne ragbijaške manifestacije koje se u pravilu odvijaju svako dvije godine počevši od prvog koji je održan 1992.
Na posljednjem EGOR festivalu održanom u Lisabonu 2017. Ragbi klub Nada i Grad Split izabrani su za domaćina slijedećeg XV EGOR Festivala Split 2019.

Danas je to manifestacija koja okuplja preko 1500 sudionika iz 50-60 europskih i vaneuropskih veteranskih klubova.
Broj momčadi i sudionika zbog velikog interesa danas ograničavaju samo broj raspoloživih igrališta te broj smještajnih jedinica u gradu domaćina.

Naš festival ovisno o konačnom broju prijavljenih sudionika održavat će se na terenima RK Nada ( Stari plac), HNK Hajduk (2 pomoćna igrališta), NK Dalmatinac te RNK Split te na još nekoliko objekata u gradu Splitu poput Spaladium arene, SC Gripe, Dioklecijanovi podrumi, Riva.

Program Festivala
Četvrtak, 13. lipnja 2019. - Dolazak momčadi i WELCOME PARTY 20:00
Petak, 14. lipnja 2019. - Natjecanje 9:00 –19:00 na igralištima
Subota, 15. lipnja 2019. - Slobodan dan – izleti …..
Nedjelja, 16. lipnja 2019. - Natjecanje 9:00 –18:00 na igralištima i ZAVRŠNA VEČERA 20:00
Ponedjeljak, 17. lipnja 2019. - Odlazak momčadi

Zbog disperzije objekata te njihove prilagodbe za održavanje turnira potreban je veći broj osoba koji će pokriti različite segmente organizacije:
1. Prihvat i pratnja svake pojedine momčadi (vodiči)
2. Tehnička organizacija terena (koordinacija natjecanja, suci, info pultovi, Fun shop itd.)
3. Logistika (opremanje igrališta, distribucija vode, postavljanje promotivnih panoa i materijala, distribucija svih sl. materijala i opreme)

Svaki volonter dobit će akreditaciju, sl. opremu (majice …), bonove za hranu i piće na igralištima te pravo prisustvovanja na dvije službene večere festivala.
Ukoliko ste spremni pomoći organizaciji ove do sada najveće manifestacije u organizaciji našeg kluba molimo Vas da se javite u tajništvo kluba ili na email, CLOAKING .

Detalje o samom festivalu mozete pronaci na linku: http://www.egorsplit.com