DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Ragbi 59 kao domaćin Mediteranskih igara za veterane

Ovog vikenda, u subotu 27.09. vetrani Nade - Ragbi 59 na Starom placu  bili su domaćin  ragbi turnira veterana u sklopu Mediteranskih veteranskih igara- Split Sport Open 2014.

 

 

 

 

 

 

 

Drugi po redu turnir, Split Sport Open, igre veterana u čast obilježavanja 35 godina odigravanja Mediteranskih igara u Splitu odigran po prekrasnom vemenu uz velik broj sudionika, igrača i ljubitelja ragbija na igralištu RK Nada. Momčadi Ragbi 59, veterana Zagreba, ZVRK i veterana RK „Sinj“ pokazali su da još u svići ima ulja. Mlađi poletni, no ni stariji se nisu dali, neki i nakon desetaka godina pokazali da jednom naučeno se ne zaboravlja. Atmosfera prava ragbijaška, žestoka borba, a zajedničko treće poluvrijeme pokazalo pravo lice ragbija. Sva tri kluba proslavili su svoj susret kako to regbijaši znaju.

Galeriju slika s utakmice našeg fotografa H. Čizmića pogledajte OVDJE,a galeriju fotografija sa trećeg poluvremena pogledajte OVDJE .

Pali su novi planovi i dogovori, sve u cilju promicanja ragbija na ovim prostorima. Pozdrav do sljedećeg druženja i igre, a koja već sljedi idućeg vikenda, pa je ovo svojevrsna najava. Turnir 126. Brigade, Sinj, Nedjelja 05.10.2014, okupljanje u 14:00 u Trećem poluvremenu i odlazak za Sinj, odnosno tko ide direktno do 15:30 u Sinj. Poruke SMSom stižu.

Derado