DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Turnir veteranskog ragbija

j

Turnir MEDITERRANEAN MASTERS GAMES, Split 2013

 

 

 

 

, točnije  turnir veteranskog ragbija na kojem su učestovale momčadi Montpellier-a i Ljubljane održan 12.10.2013. Završetak vrlo naporne sezone i nebrojenih utakmica. Ljepota ragbijaškog sporta prikazanog na terenu i van njega u trećem poluvremenu. Ragbi 59 u nikad brojnijem sastavu, tražio se dres više a nije ih bilo. Koliko igrača u terenu, toliko i na klupi ( a još da su se skinuli i momci u crvenim gaćicama ). Svi željni igre protiv očekivano dobrih Francuza i Slovenaca.

Kao pravi domaćin, a nakon što
su gosti premoreni igrama kao i predigrama izgubili dobar dio svojih igrača, veterani Nade uskočili kao ispomoć Ljubljani tako i Montpeller-u, naravno u njihovom međusobnom meču.

Treće poluvrijeme, kao i uvijek pod dirigentskom palicom Ile kod pjevanja, tako i pod budnim okom i spremnom satarom Šćepanovića kada je u pitanju prehrana i posluženi sokovi, doduše većinom od hmelja.

Kako prigoda bila posebna, sve organizirano u sklopu Mediteranskih Igara Veterana, organizirano je i četvrto poluvrijeme organizatora, "Split Grad Sporta" u Vanille.
Gosti zadovoljni prijemom uz obećanja o ponovnom dolasku, možda manje svojim igrama na terenu, no R59 i dalje suveren na ovim prostorima. Kako očito momčad puca od force a i od lipote, hitno će se organizirati davanje krvi, nebi li barem pojedinci malo izdušili.


Pratite nas na ovim stranicama za detalje a kako je godina duga, nije isključena i još koja utakmica.


Do sljedećeg javljanja
Derado