DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Ragbi 59

Završio je XV Europski veteranski festival u Splitu

Nakon pet zaista intezivnih dana ispunjenih sportskim natjecanjima, druženjem te upoznavanja gostiju sa bogatom sportskom te kulturno povijesnom baštinom Splita i Dalmacije.

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Europski festival ragbijaša veterana u Splitu

Još samo nekoliko  dana dijeli nas od početka jedne od najvećih sportskih manifestacija koje će se ove godine održati u Splitu.  XV Europski veteranski festival započinje u četvrtak 13.lipnja 2019.  a završava u ponedjeljak 17.lipnja  2019..

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Veteranski turnir ADRIA 2019.

U subotu nakon susreta Nade i selekcije ZRS u okviru 9. međunarodnog veteranskog turnira Adria 2019. nastupit će veterani  Montpelliera, Ragbi '59, RK Sinja i zagrebačkog ZVRK-a.

 

 

 

 

 

 

 

Read more...
 

Volonteri, javite se

j

Naš klub domaćin je XV EGOR Festivala Split 2019. jedne od najvećih i najznačajnijih sportskih manifestacija koja će se slijedeće godine u vremenu od 13-17.6.2019. održati u našem gradu.

  

Read more...
 

Veteranski turnir Adria 2018, najava

j

Veterani splitske Nade okupljeni u veteranskom klubu „Ragbi ‘59” domaćin su međunarodnog veteranskog turnira „Adria rugby oldies festival”.

 

 

 

 

 

 Read more...
 

IN MEMORIAM: Ante Zekan

U ponedjeljak 11. prosinca 2017. napustio nas je vrsni sportaš, legendarni igrač, kapetan i trener splitskih ragbijaša, prijatelj i veliki čovjek splitskog športa.

 

 

 

Read more...
 
<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL