DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

50 godina Nade

Promocija knjige "50 godina Nade"

Povodom 50-te obljetnice kluba, te nakon višegodisnjeg rada ragbijaških zanesenjaka predvodenih glavnim urednikom gosp. Sinisom Tartaglia u Splitu će dana 13.07.2009. s početkom u 19:00 sati u Domu hrvatske vojske Split, Poljudsko šetalise 1, biti održana svečana promocija knjige 50 GODINA NADE. >
Read more...
 

Svečana Skupština u slikama

Foto zapis sa Svečane Skupštine povodom 50 godina RK Nada možete vidjeti klikom na ovaj link.

 

50 godina Nade u slikama

Dragi čitatelji samo za vas smo napravili foto album koji prikazuje presjek 50 godina djelovanja kluba. Od fotografije sa prve utakmice pa sve do danas.Read more...
 

Održana Skupština povodom 50 godina Nade

Kao uvod u cjelogodišnju proslavu 50 godina uspješnog djelovanja, jučer je u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu održana svečana sjednica Skupštine Ragbi kluba Nada

Mateša: Ragbi čuva vrijednosti sporta

Kuret: Posebni ste za ovaj grad

Read more...
 

Grupa za monografiju

Grupa za izradu monografije RK “Nada“ je započela s radom 30. siječnja 2008. Monografija se izrađuje povodom 50-te obljetnice našeg kluba.

Cilj grupe je prikupiti što više podataka i zanimljivosti iz splitske ragbijaške povijesti te složiti u jednu cjelinu koja će biti objavljena u monogarafiji. Također se nastoji prikupiti i što više slika i filmova s ragbijaških utakmica.
Read more...
 

Zakon pjace i ragbi

U prilogu možete pročitati ulomak iz knjige «Zakon pjace», autora Milorada Bibića pod naslovom «Strašni ragbijaši Nade» u kojem je opisan početak našeg kluba.

Read more...
 

Ragbi u Hrvatskoj od 1954 do 2006

 Od 1954 g. pa do danas u Hrvatskoj je osnovano 20 muških klubova i 1 ženski klub „Viktorija „Zagreb.
Read more...
 

Broj nastupa:Seniori 1959-2005 2.dio

Lista broja nastupa za seniore Nade od osnutka 1.12.1959 do 31.12.2005. nadopunjena je.
Read more...
 

Mihovil Rađa autor knjige o splitskom sportu

Dugogodišnji presjednik Nade, Mihovil Rađa i jedan od ljudi bez kojega ragbi klub Nada možda ne bi ni postojala, unatoč godinama još uvijek je aktivan, te je zajedno sa pokojnim Duškom Marovićem napisao knjigu  Povijest splitskog sporta 1918-1941.

Read more...
 

Splitski ragbi (REGBI)

Mihovil Rađa jedan od osnivača ragbija u Splitu i dugogodišnji predjednik kluba napisao je tekst o početcima ragbija u Splitu.

Read more...
 
More Articles...
<< Početak < Prethodno 1 2 Slijedeća > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL