DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Ljetni kampovi U9 i U12

j

Protekla dva tjedna, od ponedjeljka 26.6. do petka 7.7. održana su dva ljetna ragbi sportska kampa za igrače do 9 i do 12 godina.U prvom tjednu sudjelovali su igrači do 9 godina, a u drugom tjednu igrači do 12 godina.
Galeriju fotografija s posljednjih treninga te dodjelje majci i medalja možete vidjeti ovdje ( 1.kamp i 2.kamp )

 

  

Na kampovima je sudjelovalo ukupno preko 50 djece iz RK Nada i iz RK Brač koji su na kampu svakodnevno od 8 do 16 sati trenirali i uživali u ljetnim radostima u Splitu. Mlađa grupa je bila na jednodnevnom izletu na Brač dok je starija grupa bila na dvodnevnom izletu na otok Brač. I jedni i drugi su podjetili Park prirode u Sutivanu gdje su vidjeli brojne životinje i doznali nešto više o njihovim karakteristikama ,a također su se tamo zabavljali na igralištima i igrali odbojku,nogomet, košarku i balote. Straiji su posjetili i prekrasnu uvalu Lovrećina gdje su odigrali i više utakmica ragbija u pijesku.U petak se na posljednjem danu oba kampa se treniralo i kupalo na Bačvicama da bi dan završio trening utakmicama nakon kojeg su svi sudionici dobili zaslužene medalje i majce za uspomenu na ovaj izvanredni kamp.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svim sponzorima (Victa d.o.o., Svpetrvs Hoteli) i volonterima koji su uz roditelje omogućili da se ovaj kamp održi te pohvaljujemo marljive trenere koji su svakodnevno trenirali i odgajali buduće izvrsne ragbijaše.