DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

U subotu se ide na Kupres

j

RK Nada za sve mlađe uzraste, organizira jednodnevni izlet na Kupres.

 

 

 

 

 

Dragi roditelji i članovi kluba, u subotu 28.1.2017. s polaskom u 7:30  sa autobusne stanice na sjevernom dijelu igrališta(preko puta „starog rodilišta“) planiran je odlazak na jednodnevni izlet na Kupres. Cijena prijevoza  iznosi 60 kn po osobi. Prehrana je „iz torbe“ ili u restoranu na skijalištu o vlastitom trošku. Povratak u Split je planiran oko 17:30 h. Sa sobom ponijeti hranu, odjeću i obuću za snijeg te rezervnu presvlaku. Za djecu rođenu 2009. i mlađe te za pojedinu djecu (trener će ih obavijestiti) obavezna je pratnja roditelja dok za ostale nije potrebna. Provjerite da li imate potvrdu zdravstvenog osiguranja za Bosnu i Hercegovinu koja se dobije na zahtjev u područnom uredu HZZO-a.
Najkasnije do utorka  24.1.2017. trebate izvršiti prijavu za izlet svom treneru s potpisanom prijavnicom (zatražiti kod trenera)papirom te uplatiti kotizaciju. U slučaju lošeg vremena izlet se odgađa, a sve informacije o tome pratite na www.nada-rugby.hr


Prijavnica:

IME I PREZIME IGRAČA: __________________________ DATUM ROĐENJA:________

BROJ PUTOVNICE ILI OS.ISKAZNICE:____________________ VRIJEDI DO:_________

BROJ PRATITELJA: 0 1 2

IME PREZIME PRATITELJA 1:

IME PREZIME PRATITELJA 2:

IME I PREZIME:______________________ SUGLASNOST I POTPIS RODITELJA:________________

NAPOMENA: Za putovanje je potrebno imati važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu izdanu nakon 1. siječnja 2003. godine (provjerite do kada vrijedi)!!!

 

Za sve ostale informacije:prof. Luka Bjelanović: 095/3329575