DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

U subotu ragbi škola crta te igra u Makarskoj

jPovodom skorog završetka ovoga dijela školske i natjecateljske godine te proslave Božića, Ragbi klub "Nada" uskoro organizira tradicionalni domjenak na kojem sudjeluju svi članovi kluba (u nedjelju 11.12.). Da bi naša dvorana bila što ljepša i prigodnije ukrašena ove subote 3.12. s početkom u 8:30 u klubu organiziramo kreativnu radionicu na kojoj bi „naša“ djeca izrađivala ukrase i čestitke za članove Udruge za inkluziju „Lastavice“.


 

 

 

Radionicu će voditi članice ženske ekipe RK Nada na čelu s trenericom Frančeskom. Za potrebe radionice potrebno je ponijeti škarice za papir i 3-4 role potrošenog wc papira, drvene bojice i flomastere.

Nakon te radionice u 10:30 bi s autobusne stanice na sjeveru našeg igrališta krenuli na izlet i igru u Makarsku gdje bi sve mlađe kategorije od U8 do U12 igrale utakmice na Makarskom igralištu od 12 sati do otprilike 13:30, a u 14:30 bi zajedno gledali Finale Kupa Hrvatske između Makarske Rivijere i Nade za koju ćemo zdušno navijati. Polazak iz Makarske planiran je u 16:00 sati (dolazak oko 17:15). Osim opreme za igru (štucne,hlačice, kopačke i gumu za zube) svakako uzmite bocu vode, prehranu za izlet te toplu odjeću i kapu. Uz igrače mlađe od 8 godina obavezna je pratnja roditelja dok za starije (U10,U12) nije. Klub će snositi troškove prijevoza djece dok za roditelje paricipacija prijevoza iznosi 40 kuna. Sva djeca i roditelji moraju se prijaviti u četvrtak na treningu ili eventualno na SMS na broj 0953329575 do četvrtka 1.12.do 19:30 sati. Tko se ne prijavi za izlet nažalost neće moći putovati.