DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Tjedan promocije pred utakmicu HRVATSKA : MALTA

Dragi mali ragbijaši i ragbijašice, pred nama je tjedan promocije utakmice Hrvatska vs. Malta pa nam se pridružite da zajedno promoviramo našu reprezentaciju. 

 

 

 

 


Sljedeću nedjelju 8.11. na rivi imati započet ćemo s tjednom promocije pred utakmicu Hrvatske reprezentacije u Splitu. Cjelokupna prezentacija trajati će od 10 do 12 i to po sljedećem rasporedu:

U6   10.15 - 10.45
U8   10.45 - 11.15
U10  11.15 - 12.00

Ponesite opremu u kojoj možete trenirati te patike za trčanje. Na rivi će nas posjetiti i gost iznenađenja zato nemojte propustiti nedjelju na rivi s nama. Mjesto okupljanja je spoj rive i Marmontove ulice.

Sljedeća akcija je u City Centru One u Splitu za vrijeme treninga u četvrtak 12.11. pa umjesto na teren dođite u City po istom rasporedu kao za trening. O točnoj lokaciji biti će te dodatno obaviješteni na treningu.

Sve to naša je mala pomoć da prikupimo što više gledatelja na utakmicu Hrvatska : Malta koja se igra na Starom placu u Subotu 14.11. s početkom u 14:00. Također pozivamo i sve naše mame, tate, bake, dide, tetke, stričeve da poprate ovaj ragbijaški događaj godine u Splitu.

AJMO HRVATSKAAAAAA!!