DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Završili Nadini ljetni kampovi za djecu

j

Tek sad vrijeme je za odmor malim ragbijašima Nade. Nakon sezone i kraja škole dva tjedna na Starom placu još se uvijek radilo ali i zabavljalo.

 

 

 

 

 

 


Oko pedesetak djece Ragbi kluba Nada i Ragbi kluba Brač, podijeljeni u dvije grupe, proveli su 2 tjedna u Nadinom ragbi kampu za djecu u sklopu kojeg su trenirali 2 put dnevno, odlazili zajedno na kupanje, učili o zdravoj prehrani, važnosti treninga i važnosti odmora, te o sportskoj higijeni. Uza sve to bilo je vremena i za zabavu, smijeh, viceve i druženje s prijateljima s kojima preko godine naporno rade i treniraju.

Mlađa skupina svoj je kamp zaključila utakmicom u kojoj su podijeljeni u njima dvije najdraže ragbi reprezentacije (Englesku i Novi Zeland) prikazali kako misle da će izgledati finale ovogodišnjeg svjetskog kupa (ili bar kako oni to priželjkuju).

Starija skupina na svoj završni dan imala je pravu malu olimpijadu, te su se podijeljeni u 4 grupe okušali u basketu, nogometu, štafetama u moru, plivačkim utrkama ali i pretvaranju na rašlje te u ragbi 7 utakmicama.

Djelić atmosfere pogledajte klikom na link u galerijama našeg fotografa H. Čizmića

Galerija U8

Galerija U10-U12

Ovo je već treća godina održavanja ljetnog kampa, a nadamo se kako će nam se u idućim godinama pridružiti još poneki klub sa svojim mlađim uzrastima.

Hvala našim glavnim sponzorima kampa Splitskoj banci i Victa d.o.o., te hvala roditeljima koji nam svaku godinu ponovo povjere njihove mališane s kojima se uvijek dobro zabavimo i svašta novo naučimo.

Sada slijedi odmor do početka priprema za novu sezonu koje kreću 17.08.2015.

Uživajte u ljetu!!!