DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Nadina škola u gostima kod malih Bračana

j

Mali ragbijaši Nade, njih 50ak u pratnji trenera i roditelja ove su subote gostovali kod svojih prijatelja, malih ragbijaša Brača. Bila je to prava fešta mladosti i ragbija na kojoj je sudjelovalo preko stotinu ljudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bratska ljubav RK Nade i Brača traje odavno, a najmlađi ragbijaši trude se njegovati taj odnos i nastaviti graditi prijateljstva za cijeli život. Ipak su ta dva kluba jedini u Hrvatskoj koji rade s tako mladim uzrastima ragbijaša. Prije 3 tjedna zajedno smo putovali na turnir u Italiju a ove subote napravili smo "after party" iskoristivši prekrasan sunčani dan da osim utakmica otvorimo i sezonu kupanja.

Na Brač su putovale kategorije U6, U8, U10 i U12, no osim njih putovali su i roditelji, pa je tako ovaj izlet i povijesni po tome što su mame Splitskih i Bračkih ragbijaša odigrale međusobno utakmicu TAG ragbija (bezkontaktne verzije ragbija). Nakon utakmica mama, u tag ragbiju su se okušali i tate.

Ovim putem još jednom želimo zahvaliti Ragbi klubu BRAČ na gostoprimstvu i nadamo se uskoro ponovnom susretu, možda već 23.06. u Splitu!

Galeriju fotografija pogledajte klikom na link flickera ili klikom na link! facebooka.