DOBRO DOŠLI NA SLUŽBENE STRANICE 

»RAGBI KLUB NADA SPLIT«

Nadina ragbi škola vratila se s TOPOLINA

j

Ragbijaši Nadine ragbi škole i ove godine sudjelovali su na Trofeo Topolino u talijanskom Trevisu - najvećem ragbi turniru u ovom dijelu Europe gdje sudjeluje preko 6000 djece od 5 do 14 godina podijeljenih u 5 uzrasnih kategorija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ove godine na putovnje je išlo 49 djece i 43 odraslih (trenera i pratitelja) malih ragbijaša Nade koji su nastupili u 3 uzrasne kategorije (do 8, do 10 (2 ekipe), i do 12 godina). Ekipu Nada b U10 i ekipu Nada U12 pojačali su naši prijatelji s Brača.

Osim naših malih ragbijaša koji su na turniru predstavljali ne samo Nadu i Split već cijelu Hrvatsku, nastupile su i razne momčadi iz Italije, Engleske, Španjolske, Francuske, Portugala, Austrije, Luksemburga i Litve. U 2 dana odigrane su stotine utakmica na kojima je igralo oko 6200 malih ragbijaša, tj. 340 momčadi. Uz 3500 volontera i preko 12000 roditelja, trenera i voditelja momčadi Topolino broji preko 20 tisuća ljudi koje je prošle subote i nedjelje uživalo u ragbiju s najmlađima.

Još jednom veliko hvala svim našim ragbijašima koji su se trudili i dali sve od sebe ali hvala i roditeljima koji su nas pratili i bili najglasniji navijači. Svi vi koji želite dogodine iskusiti ovo predivno iskustvo razervirajte 14. i 15. svibnja za nas i Topolino.

Foto galeriju pogledajte klikom na Flicker ili na Facebook link.